Martinikerk te Bolsward met Soli Deo Gloria in concert

Martinikerk te Bolsward met Soli Deo Gloria in concertOp D.V. zaterdagavond 22 juni 2024 is er een concert met Soli Deo Gloria in de Martinikerk te Bolsward.

Aanvang en toegang concert Martinikerk te Bolsward

De aanvang van het concert in de Martinikerk te Bolsward is 20:00 uur. De toegangsprijs voor een volwassene is € 10,00 per persoon en voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegangsprijs € 5,00 per kind. Een gezinskaart kost € 15,00 U kunt de toegangskaarten bestellen via: https://www.koopjekaartje.nl/events?id=170.

Voor meer informatie over het concert, een donatie of livestream gaat u naar: www.muziekvoorelkaar.nl/bolsward240622. Het concert wordt georganiseerd door Stichting Muziek voor elkaar.

Jong en oud is van harte welkom tijdens dit concert in de Martinikerk op het Groot Kerkhof 26 te Bolsward.

Medewerkenden concert Martinikerk te Bolsward

Tijdens het concert in de Martinikerk te Bolsward wordt medewerking verleend door Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk onder leiding van Jaap Kramer. Maurice van Dijk bespeelt de trompet en Jorrit Woudt bespeelt de vleugel. Mark Brandwijk bespeelt het orgel.

Over Jorrit Woudt

Op negenjarige leeftijd begon ik met orgellessen aan de muziekschool in Ermelo. Na de verhuizing in 1993 richting Heemse (Hardenberg) zette ik mijn orgelopleiding voort onder leiding van Freddy Veldkamp.

Conservatorium

Na de middelbare school ging ik naar het conservatorium in Zwolle. Daar studeerde ik schoolmuziek, orgel, piano en kerkmuziek. In juni 2004 behaalde ik mijn hoofdvakdiploma orgel als leerling van Harm Jansen.

Daarnaast volgde ik nog improvisatielessen bij de bekende Groningse organist Sietze de Vries en pianolessen bij Herman Riphagen uit Heerde. Ook studeerde ik nog een aantal jaren theologie aan de Theologische Universiteit (GKv) in Kampen.

Begeleider en componist

Wat ik veel en graag doe is koren begeleiden op zowel orgel als piano, bij concerten en cd-opnamen. Koorreizen brachten me al in diverse Europese landen, maar ook in Canada en de Verenigde Staten van Amerika. Als organist en pianist mocht ik een aantal keren meewerken aan het bekende EO-programma ‘Nederland Zingt’.

Daarnaast mag ik me graag bezighouden met het componeren en arrangeren van (voornamelijk) koor- en orgelmuziek.