Vriend

Als Refomuziek willen we graag we graag extra muzikale activiteiten voor christelijke en klassieke muziek organiseren in Nederland. Om dit mogelijk te maken is veel geldt nodig en daarom uw steun nodig! Wordt daarom nu vriend van Refomuziek en wij houden u op de hoogte van de nieuwe activiteiten die u ondernemen en ontvangt u verschillende voordelen.

Hieronder vindt u de opties:

Opties / PakketBronsZilverGoud
Ontvangen nieuwsbrief vriend van RefomuziekJaJaJa
Korting aankopen RefoshopJaJaJa
Promotionle acties / activiteitenJaJaJa
PartnerpasJaJaJa
Korting toegangskaarten Refomuziek concerten10%15 - 30 %35 - 50 %
Gratis concerten aanmelden op Refomuziek van favoriete activiteitenNee Ja, 2 per kalenderjaarJa, 4 per kalenderjaar
Prijs€ 35,--€ 60,--€ 95,-- / € 100,--

Uitleg van de onderwerpen uit de tabel:

Nieuwsbrief vriend van Refomuziek

Wij sturen een aantal keren per jaar een specifieke nieuwsbrief met voordelen voor u als vriend van Refomuziek. Hiervoor kunt u zich niet uitschrijven zolang u ons steunt. Wilt u ons niet meer steunen? Neem dan contact met ons op via: info@refomuziek.nl.

Korting aankopen via Refoshop

Via de nieuwsbrief met voordelen voor u als vriend van Refomuziek wordt u op de hoogte gehouden welke kortingen en acties voor u gelden wanneer u producten besteld via www.refoshop.eu

Promotionele acties / activiteiten

Afhankelijk van het budget en de mogelijkheden die ons door de verschillende vrienden gegeven worden, willen wij op termijn voor de verschillende lidmaatschappen bepaalde acties en/of activiteiten gaan organiseren. Hierover informeren wij u later in de vriendennieuwsbrief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Partnerpas

U krijgt afhankelijk van het gekozen vriend lidmaatschap van ons een partnerpas van ons gemaild. Deze staat op naam en heeft u nodig voor bepaalde activiteiten en/of voordelen. Waaronder controle van uw lidmaatschap tijdens concerten etc. Deze partnerpas dient u uitgeprint bij u te hebben wanneer dat van toepassing is. Heeft u geen printer? Neem dan contact met ons op via: info@refomuziek.nl

Korting op toegangskaarten van Refomuziek concerten

Jaarlijks organiseren we ook enkele Refomuziek concerten. De bedoeling is dat dit er 4 tot 6 per jaar zullen zijn. U ontvangt afhankelijk van uw lidmaatschap dan korting op toegangskaarten en extra veel korting op de eerste vier toegangskaarten of een gezinskaart en minder korting op extra toegangskaarten. Het eerste Refomuziek concert staat gepland op D.V. donderdagavond 15 augustus 2024 in de Dorpskerk te Nunspeet.

Gratis concerten aanmelden op Refomuziek van favoriete activiteiten

Veel musici en koren hebben al een abonnement bij ons of melden concerten op ons platform aan. Het kan zijn dat dit voor uw favoriete concerten niet gebeurd. U ontvangt op de eerste factuur een lidmaatschapnummer waarmee u enkele favoriete concerten gratis aan kunt melden per kalenderjaar.

Betaling

Na ontvangst van uw aanmelding en eerste betaling via iDEAL ontvangt u binnen enkele werkdagen een bevestiging van uw abonnement met uw lidmaatschappas. Heeft u geen iDEAL maar wilt u toch lid worden, stuur dan een e-mail naar info@refomuziek.nl. In het vervolg ontvangt u vooraf een factuur die 14 kalenderdagen voor het verlopen van de termijn betaald dient te zijn. U ontvangt dan ook een nieuwe partnerpas met geldigheidsduur. U dient minimaal het bedrag te betalen wat een lidmaatschap kost, uiteraard kunt u ervoor kiezen om vrijwillig over te betalen. Betaling is voor een (half) kalenderjaar.

Meldt u na voor 1-8-2024 aan en ontvang gratis een welkomsgeschenk naar keuze!

Nog vragen, ga dan naar het contactformulier en stel uw vraag.

Meldt u nu aan en steun ons!

Aanmeldformulier

Vriend van Refomuziek

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Gekozen abonnement(Vereist)
Betaalmethode*