Stichting Muziek voor elkaar

Welkom op deze informatiepagina van Stichting Muziek voor elkaar.

stichting muziek voor elkaar

Stichting Muziek voor elkaar brengt muziek en goede doelen samen!

De stichting Muziek voor elkaar bestaat uit drie gedreven mensen die zich, zonder winstoogmerk, inzetten voor goede doelen. Daarnaast biedt de stichting tijdens de benefietconcerten een podium aan jonge, talentvolle musici, in combinatie met gerenommeerde namen, koren en orkesten uit de muziekwereld.

Naast het organiseren van concerten voor deze doeleinden, organiseert de stichting concertreizen binnen en buiten Europa ter ondersteuning van het goede doel aldaar.

Heeft u een goed doel en u zoekt daar musici voor of wilt u daarvoor een concert (laten) organiseren? Stuur gerust een e-mail naar info@muziekvoorelkaar.nl, dan kunnen wij met u in overleg om uw initiatief voor het goede doel te laten slagen!

Jong talent gezocht!

Ben jij een jong talent die orgel, piano, trompet of een ander instrument bespeelt of zing je graag solo en wil je graag eens een keer iets van je laten horen aan het publiek? Schroom niet stuur gerust een e-mail naar info@muziekvoorelkaar.nl wie weet kunnen wij jou een podium bieden tijdens een van onze benefietconcerten die wij organiseren.

Wordt vriend van Stichting Muziek voor elkaar

Vriend van stichting Muziek voor elkaar

Met een jaarlijkse donatie vanaf € 50,- steunt u als vriend(in) Muziek voor elkaar.

Mede dankzij uw donatie is het voor ons mogelijk om concerten te blijven organiseren voor goede doelen.

Wij geven rond de 20 betaalde concerten per jaar. Als u vriend of vriendin wordt bespaart u dat € 150,- per jaar. U ontvangt namelijk van ons een jaarkaart voor 2 personen om alle betaalde concerten gratis bij te wonen.

Meldt u nu snel aan als vriend via: www.muziekvoorelkaar.nl/vriend

Onze stichting is ontstaan door de vele aanvragen die wij ontvingen voor het geven van benefietconcerten. Deze concerten vereisen (als je die goed wil organiseren) veel professionele voorbereiding etc. Om dit allemaal goed georganiseerd te laten verlopen is deze stichting opgericht, het bestuur is bekwaam een concert van begin tot het einde tot in de laatste puntjes te organiseren.

De stichting Muziek voor Elkaar ondersteunt goede doelen, ingegeven vanuit een christelijke achtergrond. Concreet betekent dit, dat de stichting ANBI’s financieel ondersteunt, maar ook projecten en/of initiatieven, zowel nationaal als internationaal, waarbij het algemeen belang wordt beoogd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere, hulp aan vluchtelingen, slachtoffers in en uit oorlogsgebieden, slachtoffers van natuurrampen, ontwikkelingshulp in derde wereldlanden, maar ook voor mensen met een beperking en onderzoeken gericht op het bestrijden van ingrijpende ziekten etc. Eerlijkheid, integriteit en transparantie horen bij de stichting Muziek voor Elkaar. Elk bedrag dat de stichting ontvangt en vervolgens besteedt aan een goed doel die binnen onze kernwaarden past, kan de stichting verantwoorden naar de gever.

Goede doelen

De stichting Muziek voor Elkaar verleent financiële steun door middel van het geven van concerten voor het goede doel. De opbrengst die wordt gerealiseerd gaat na aftrek van de gemaakte kosten, die overigens zoveel als mogelijk gedekt worden vanuit sponsoring, rechtstreeks naar het doel.

Concertreizen

Naast het organiseren van concerten voor deze doeleinden, organiseert de stichting Muziek voor Elkaar ook concertreizen binnen en buiten Europa waarbij vanzelf het goede doel centraal staat.

Jaarlijks organiseert de Stichting Muziek voor elkaar tientallen concerten, samenzangavonden etc. voor goede doelen. Hieronder een impressie.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende livestreams opgenomen van de concerten die georganiseerd zijn door Stichting Muziek voor elkaar. Een aantal impressies vindt je hieronder op YouTube. Benieuwd wanneer er een nieuwe livestream gepland staat? Ga dan naar het YouTube kanaal: www.youtube.com/@muziekvoorelkaar8099

Wilt u contact opnemen met Stichting muziek voor elkaar? Dat is mogelijk. Hieronder vindt u de gegevens van onze stichting.

stichting muziek voor elkaar

Stichting muziek voor elkaar

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

E-mail: info@muziekvoorelkaar.nl

Telefoon: 06 - 46 88 78 18

Doneren

Uw donatie voor de goede doelen die wij steunen is hartelijk welkom! Wij zijn een ANBI. Uw gift is hierdoor aftrekbaar. Wilt u een gift geven voor de goede doelen die wij steunen ga dan voor meer informatie naar: Doneren

Wilt u ons jaarlijks steunen met uw bijdrage? Wordt dan vriend van Stichting Muziek voor elkaar via: www.muziekvoorelkaar.nl/vriend