Cd Amare Noa van Middendorp

Cd Amare Noa van MiddendorpEr is een nieuwe cd opgenomen met de titel Amare met Noa van Middendorp.

De jonge talentvolle pianiste Noa van Middendorp speelt op de Royal Grand Yamaha vleugel een 16-tal mooie bewerkingen. Enkele nummers speelt organist Peter Wildeman op het kerkorgel mee. Luister en geniet!

Tracklist Cd Amare

Op deze cd Amare met pianiste Noa van Middendorp staan de onderstaande nummers.

1. Wat de toekomst brenge moge (E. vd Waals)
2. Nuvole bianche (L. Einaudi)
3. River flows in you (Yiruma)
4. You raise my up (R. lovland, S. Garden)
5. Als wij scheiden gaan (N. van Middendorp)
6. Mariage d’amour (P. Senneville, O. Toussaint)
7. Psalm 121 (samen met orgel)
8. Sunshine (E. Daniel, J. Murphy)
9. I believe in you (P. Magnusson)
10. A thousand years (C. Perri, D. Hodges)
11. Psalm 43 (samen met orgel)
12. Sound of silence (P. Simon)
13. 10.000 redenen (M. Redman)
14. De 10 geboden des Heeren (samen met orgel)
15. Oceano (R. Cacciapaglia)
16. Hjio de la luna (J.M Cano)

De prijs van deze cd is €15,00 per stuk.

Bestel deze cd nu

Over Peter Wildeman

Peter Wildeman is geboren te Lisse in 1972.Hij begon zijn orgellessen op 7-jarige leeftijd bij Leen Schippers.

Opleiding

Na de lagere school werd hij al organist bij diverse koren, zoals het meisjeskoor de Jonge Lofstem en mannenkoor Datheen. Jan Bonefaas in Gorkum leerde Peter de beginselen van het componeren, terwijl Nan de Cock (pianodocente uit Lisse) Peter aanleerde dat pianotechniek anders is dan orgeltechniek. Tijdens de Meao-periode in Amersfoort kreeg Peter wekelijks koordirectielessen van Cees het Jonk. Tegelijkertijd zanglessen op de muziekschool te Lisse. Op de Schumann-Akademie in Amsterdam kreeg zijn ontwikkeling een verdieping.

Door de Vereniging Organisten Gereformeerde Gemeente werd hij gekozen als kerkorganist in de Gereformeerde Gemeente te Lisse.

Koren

Vanaf zijn 20e dirigeerde Peter diverse koren. Momenteel is hij dirigent van de volgende koren: Jongerenkoor Lois, Jongerenkoor Ons Eiland, Het Hollands Jongerenkoor, Jong Mannenkoor Salomo, Jong Dameskoor Shira, Amazing Grace Choir, Jongerenkoor Cantilena en Jeugdkoor Asaf uit Werkendam.

Begeleider

Hij is begeleider bij diverse koren zoals het Groot Klassiek Koor en het Groot Reformatiekoor en de koren van Deo Juvante uit Kesteren.

Muzikaal Duo

Samen met Joost van Belzen treedt hij zeer regelmatig als muzikaal duo op. Als directeur van uitgeverij Interclassic Music brengt hij jaarlijks zoʼn 25 cdʼs op de markt, niet alleen van hemzelf maar ook van andere musici. Peter heeft als slogan: ʻZelf heb ik een kans gehad, die misgun ik andere, jongere musici ook niet.ʻ Peter Wildeman zijn muziek wordt all over the world gehoord, maar bijzonder in Nederland. Zijn muziek wordt zeer regelmatig uitgezonden op de (digitale) media.

Concerten en albums

Peter is kerkorganist in de Ger. Gemeente van Tholen, waar hij het prachtige van Oeckelen-Steendam- orgel bespeelt. Peter geeft jaarlijks een groot aantal internationale concerten. Jaarlijks geeft hij een tour in Canada en de USA. Daarnaast doet hij landen aan als Belgie, Frankijk, Duitsland, Tsjechie, maar ook landen als Israël en Groot Britannie. Het instrumentale album: wereldberoemde instrumentale melodieën, werd met goud bekroont, en is inmiddels platina. Dankzij de digitalisering zijn al Peters Cd-albums digitaal te beluisteren via Familystream.