Aanmelden concert

Hieronder kunt u uw concert aanmelden op onze website. Wij zullen het concert plaatsen op onze homepage en in de concertagenda.

Klik hier voor het aanmelden van een concert met een Premium Pakket

Aanmelden van een concert zonder Premium pakket

Vanaf heden vragen wij voor plaatsing van uw concert een kleine bijdrage voor de onkosten die wij maken om onze website te onderhouden. U betaald voor het plaatsen van een concert € 6,50 per concert of € 7,00 per concert inclusief een factuur. U kunt dit bedrag gelijk via iDEAL betalen (inclusief transactiekosten). Of sluit een Premium-pakket af voor €129,00 per jaar, waarbij u onbeperkt concerten kunt plaatsen.

Heeft u geen mogelijkheid om te betalen via iDEAL maar wilt u toch eenmalig een concert plaatsen of organiseert u het concert voor een goed doel (stichting) en wilt u het verzoek doen om uw concert kosteloos te laten plaatsen als sponsering? stuur dan een e-mail naar: info@refomuziek.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Helaas is het in dit formulier momenteel nog niet mogelijk uw bijlage(n) toe te voegen. U kunt een downloadlink naar uw afbeelding(en) toevoegen zoals WeTransfer, Google Docs, Dropbox etc. Of hier info@refomuziek.nl invullen en uw afbeelding conform de voorwaarden waarmee u akkoord gaat in dit formulier na betaling voor het plaatsen van dit concert onder vermelding van uw betalingskenmerk naar ons versturen per e-mail.


 

Aanmelden van een concert met Premium pakket

LET OP: Het is verplicht om een juist lidmaatschapnummer van Refomuziek in te vullen. Anders kunnen wij uw concert via dit formulier niet verwerken.

  Gegevens van de locatie

  Toegangskaarten

  Informatie over het concert

  Verkoop via Refoconcert

  Aanmelder concert

  captcha

  Staat er foutieve informatie over een concert op onze website? Dan kunt u een mail sturen naar: info@refomuziek.nl