De muziek-USB heeft de toekomst

De muziek-USB heeft de toekomstOrganist Arjan Breukhoven presenteerde kort geleden de Muziek-Usb met “de mooiste bewerkingen van Feike Asma” met daarbij een viertal extra bonustracks. De Muziek-Usb, een vernieuwende geluidsdrager, Arjan vertelt er enthousiast over.

Over de muziek-USB

“Veel staat op YouTube, Spotify, Familystream, I-tunes, maar zeker niet alles. De tijd dat in nieuwe auto’s standaard een Cd-speler zat is ook al verledentijd. Nu zitten in iedere nieuwe auto één of meerdere usb-ingangen”, voor Breukhoven een reden om na te denken over andere mogelijkheden van geluidsdragers.

Ook in veel huiskamers is de Cd-speler verdwenen. Daarvoor in de plaats verschenen soundsystems met internetverbinding, en ook hier weer met een usb-ingang. Zelfs nieuwe computers worden standaard geleverd zonder cd-dvd-speler met wel met een Usb- ingang.

In 1983 werd het cassettebandje vervangen door de cd. Het opwinden met een potlood werd verleden tijd. Vervolgens werd het downloaden van muziek steeds meer openbaar, door websites als YouTube en programma’s als Spotify. Het cassettebandje verdween, de Cd verdwijnt steeds meer, de Muziek-Usb is voor Arjan Breukhoven de nieuwe geluidsdrager van 2024 en later.

Verschillende muziek-usb’s van Arjan Breukhoven

De innovatieve Rotterdamse musicus Arjan Breukhoven, wereldwijd bekend als organist, pianist en als dirigent, heeft al 5 Muziek-Usb’s uitgebracht, hij heeft de naam ook bedacht. Zoals een orgel en piano Muziek-Usb, een koor Usb, maar ook een tweetal orgel Muziek-Usb’s, en kortgeleden verscheen de Muziek-Usb “de mooiste bewerkingen van Feike Asma” met 4 extra bonustracks.

Veel meer muziek voor dezelfde prijs

Arjan Breukhoven: “op een Cd kan maximaal zo’n 80 minuten data staan, en in de praktijk kom je vaak in de klassieke muziek niet verder dan zo’n 60 minuten muziek, in de pop-muziek zelfs minder tijd op het zilveren schijfje. Op de Muziek-Usb’s die ik heb uitgegeven staat zo’n 105 tot 115 minuten muziek, eigenlijk twee albums, maar wel voor dezelfde prijs! Je hebt dus meer waar voor je geld!”.

Muziek-USB een leuk cadeau

Breukhoven vertelt verder: “wat ook een geweldig leuk voordeel van een Muziek-Usb is: je kunt het cadeau geven aan iemand. Een Cd pakte je ook in voor een jarige of een jubilaris en dat kan ook met de Muziek-Usb”. “Een stream geef je niet cadeau, een Muziek-Usb wel!”

De Muziek-Usb is een speciaal vormgegeven Usb-stick, keurig in een hard plastic doosje met een drukwerkje er in met de tracklist en meer informatie.

Bestellen van de muziek-USB

Bekijk de Muziek-Usb’s en … bestel ze en merk wat een mooie product dit eigenlijk is! Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Klik hier om de muziek-USB te bestellen