Musicus Bart Kruithof uit Nieuw-Lekkerland

Welkom!

DE OFFICIËLE REFOMUZIEK PAGINA VAN BART KRUITHOF

Organist Bart Kruithof 3

Op deze pagina is waardevolle informatie te vinden van deze musicus Bart Kruithof. Ook kunt u cd's bestellen via: https://bart-kruithof.company.site/

Online muziek en zangavonden

Daarnaast vindt u veel samenzang albums van psalmzangavonden en andere instrumentale opnames op de online streamingsdienst in Reformatorisch Nederland Familystream en ook vele prachtige video's van psalmzangavonden op YouTube ontbreken niet. Veel kijk- en luisterplezier van deze opnames.

Ik hoop u bezoeker te mogen ontmoeten tijdens de volgende psalmzangavond of samenzangavond. U bent dan van harte welkom!

Organist Bart Kruithof 1


Biografie

Bart Kruithof werd geboren op 7 november 2002 te Dordrecht. Op jonge leeftijd kreeg hij interesse voor het orgel, de koning der instrumenten. Op 9-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste orgellessen van zijn vader. Daarna volgde hij literatuurlessen bij organist Lennard Verkamman te Sliedrecht, gevolgd door samenzangbegeleidingslessen. “Muziek verbindt”, aldus Bart. Psalmen begeleiden op het orgel vindt hij het mooiste om te doen.

Opnamen

In mei 2020 nam Bart zijn eerste orgel-CD op in de Bovenkerk van Kampen. Omdat er naar aanleiding van deze uitverkochte CD veel vragen kwamen of hij meer wilde gaan uitgeven is er in de loop van de tijd meer muziek opgenomen en beschikbaar gesteld op YouTube, Familystream en verschillende CD's.

Bart zijn wens is, dat het orgelspel en het zingen van de Psalmen mag zijn tot eer van Gods Naam.

De organist Bart Kruithof heeft meegewerkt aan verschillende opnames. Een aantal van deze opnamen zijn ook verschenen op cd.

Cd Uw trouw zal nooit vergaan

De volgende cd's zijn momenteel nog leverbaar:

- Orgel-CD Deel 1 "Uw trouw zal nooit vergaan"

- Orgel-CD "Geloofd zij God"

- Samenzang-CD "Zingt Zijn wonderdaân"

- Orgel-CD Deel 2 "Uw trouw zal nooit vergaan"

Bestel deze cd's dan nu via: https://bart-kruithof.company.site/products/

Voor concertboekingen of voor andere informatie kunt u contact opnemen.


Bart Kruithof

Lage Boezem 32

2957 RD Nieuw-Lekkerland

E-mail: bartkruithof.bk@gmail.com

Website: https://bart-kruithof.company.site/