Adverteren

Beste bezoeker,

Wilt u ook adverteren op een website waar kerkelijk Nederland veelvuldig op surft? Laat het ons weten. Wij hanteren verschillende maten banners. Zo kunt u reclame maken in de header van onze website. Niet Refomuziek maar uw reclame is dan de eyeopener! Onze doelgroep is bekend; Christelijk Nederland! En onze website wordt door deze doelgroep goed bezocht.


Aanbieding

Neem contact met ons op voor een speciale aanbieding. Wij bieden verschillende mogelijkheden om te adverteren op onze website en in onze nieuwsbrieven. De reclame hiernaast staat aan onze rechter- en linkerkant op vrijwel iedere pagina en inclusief de hoofdpagina.

 


Wilt u in de pagina header van Refomuziek.nl adverteren? Dit kan ook, uw advertentie wordt dan liggend gemaakt en is dé blikvanger wanneer bezoekers deze website openen.

Deze banner kan ook worden gebruikt in onze nieuwsbrief. Kanttekening is dat de nieuwsbrief eenmalig wordt verstuurd naar ruim 9000 e-mailadressen waardoor u aanzienlijk meer potentiële klanten bereikt!


Wij zorgen ervoor dat:

  • Uw reclame veel in beeld is.
  • Deze banner, bij het aanklikken, naar uw website verwijst.

Laat ons weten in welk pakket u geïnteresseerd bent. Vul onderstaand formulier vrijblijvend in!

Doelgroep:

De doelgroep van deze website is christelijk Nederland. Op deze website wordt meer informatie geplaatst van christelijke en klassieke muziek die veel in de christelijke en reformatorische gezindte geluisterd wordt. Te denken valt aan informatie over kerkorgels, koren zoals mannenkoren, kinderkoren, christelijke musici etc. Daarnaast worden op deze website ook meer informatie geboden over mannenzang evenementen, concerten.

Bezoekersaantallen:

Bezoekersaantallen afgelopen maand
Omschrijving van de weergegeven cijfers april-22 juni-22
Unieke bezoekers 18693 14897
Totaal aantal bezoekers 139395 98634

 


Geïnteresseerd? Laat ons contact met u opnemen?


    captcha