Adverteren

Beste bezoeker,

Wilt u ook adverteren op een website waar kerkelijk nederland veelvuldig op surft? Laat het ons weten. Wij hanteren verschillende maten banners. Zo kunt u reclame maken in de header van onze website. Niet refomuziek maar uw reclame is dan de eye-opener! Onze doelgroep is bekend; Christelijk Nederland! En onze website wordt door deze doelgroep goed bezocht.


ACTIE!

U betaald slechts €300 (excl btw) voor een advertentie die een halfjaar prominent in het zicht blijft. Daarvoor hanteren wij verschillende pakketten omdat u op onze website op verschillende plaatsen kunt adverteren. De reclame hiernaast staat aan onze rechter- en linkerkant op vrijwel iedere pagina en inclusief de hoofdpagina.

 


Wilt u in de pagina header van Refomuziek.nl adverteren? Dit kan ook, uw advertentie wordt dan liggend gemaakt en is dé blikvanger wanneer bezoekers deze website openen. U betaald €600 (excl btw) voor deze reclameplaats voor de duur van 6 maanden!

Deze banner kan ook worden gebruikt in onze nieuwsbrief. Kanttekening is dat de nieuwsbrief eenmalig wordt verstuurd maar aanzienlijk meer potenciële klanten bereikt!


Wij zorgen ervoor dat:

  • Er voor u 2 banners geheel kosteloos op maat worden gemaakt!
  • Uw reclame veel in beeld is.
  • Deze banner, bij het aanklikken, naar uw website verwijst.

Laat ons weten in welk pakket u geinteresseerd bent. Vul onderstaand formulier vrijblijvend in!

Doelgroep:

De doelgroep van deze website is christelijk Nederland. Op deze website wordt meer informatie geplaatst van christelijke en klassieke muziek die veel in de christelijke en reformatorische gezindte geluisterd wordt. Te denken valt aan informatie over kerkorgels, koren zoals mannenkoren, kinderkoren, christelijke musici etc. Daarnaast worden op deze website ook meer informatie geboden over mannenzang evenementen, concerten.

Bezoekersaantallen:

Bezoekersaantallen afgelopen 2 maanden
Omschrijving van de weergegeven cijfers jan-18 feb-18
Unieke bezoekers 4503 3500
Totaal aantal maandelijkse paginabezoeken 9048 6742

 


Geïnteresseerd? Laat ons contact met u opnemen?


captcha