Kerstconcert met het Walchers Mannenkoor in Middelburg

Kerstconcert met het Walchers Mannenkoor in MiddelburgOp D.V. zaterdagavond 16 december 2023 wordt er een kerstconcert met het Walchers Mannenkoor gehouden in de Nieuwe kerk te Middelburg.

Aanvang en toegang kerstconcert met het Walchers Mannenkoor

De aanvang van het kerstconcert met het Walchers Mannenkoor is 19:30 uur. De toegangsprijs is € 10,00 per volwassene en kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00 per kind. Een gezinskaart voor ouders en kinderen tot 12 jaar kost € 30,00. U kunt de toegangskaarten in de voorverkoop bestellen via: www.peterwildeman.nl.

Jong en oud is van harte welkom om dit kerstconcert bij te wonen in de Nieuwe kerk op de Groenmarkt 1 te Middelburg.

Medewerkenden kerstconcert met het Walchers Mannenkoor

Tijdens het kerstconcert met het Walchers Mannenkoor onder leiding van Jan Wisse zal verder medewerking verleend worden door organist Jan de Visser. Daarnaast wordt er medewerking verleent door het Groot Zeeuws Jongerenkoor onder leiding van Peter Wildeman. Hierbij bespeelt Martin Weststrate het orgel en Lise de Munck, Annelinde de Voogd &
Anne-Grootjans Deurloo zullen de fluit bespelen. Ook wordt er medewerking verleend door Kinderkoor de Nagtegaaltjes onder leiding van Erica Walhout. Peter Bouman zal dan het orgel bespelen. De algehele leiding is in handen van dominee M. Karens.

Over het Walchers Mannenkoor

Het Walchers Mannenkoor bestaat reeds 45 jaar. Gestart in Vlissingen en na 20 jaar verhuist naar Middelburg waar we tot op dit moment nog enthousiast repeteren. Het Walchers Mannenkoor valt onder de classis Middelburg.

Repetities

We hebben op dit moment zo´n 50 leden. We repeteren 1x per 2 weken op de woensdagavond, van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Ter Hoogekerk te Middelburg. Als je de goede en gezellige sfeer wil proeven, dan bent u/jij van harte welkom om vrijblijvend enkele repetities bij te wonen.

Concerten

Jaarlijks verleent het koor medewerking aan diverse uitvoeringen en organiseren we zelf ook regelmatig concerten. Het repertoire bestaat uit psalmen, geestelijke- en vaderlandse liederen. Het Walchers Mannenkoor heeft al verschillende dirigenten en organisten gehad. Sinds september 2019 staat het koor onder de muzikale leiding van dirigent Jan Wisse en organist Jan de Visser.