Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs zomerconcert

Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs zomerconcertOp zaterdag 15 augustus zal sopraan Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu, bariton Vincent Spoeltman samen met de bekende pianist/organist Arjan Breukhoven een exclusief zomerconcert met publiek geven in Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. Dit concert zal om 20:00 uur beginnen.

Over de musici van het concert in de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs

Sopraan Anna Majchrzak treedt in vele landen van de wereld op als vocale soliste bij André Rieu. Haar echtgenoot bariton Vincent Spoeltman is verbonden aan verschillende operahuizen in Nederland en pianist/organist Arjan Breukhoven speelt solistisch ook jaarlijks op talrijke internationale concertpodia. De drie musici nemen u mee in hun wereld van muziek!

André Rieu kondigde Anna kortgeleden op televisie aan: “Anna Majchrzak is in heel de wereld degene die het lied You raise me up het mooiste kan zingen”, een groot compliment! Dit bekende lied staat dan ook op het programma voor dit concert.

Een concert vol met de mooiste muziek van Andrew Lloyd Webber, Ramirez, Piazzolla, Cilea, Parton, Morricone en vele andere beroemde componisten.

Gekozen is voor enkele bekende songs maar ook voor wat minder bekend repertoire. Solistisch, maar ook zullen Anna en Vincent prachtige duetten zingen.

In plaats van voor bepaald repertoire of een bepaald format te kiezen, zijn Anna, Vincent en Arjan kriskras door het musical-, opera- en liedrepertoire gegaan en hebben zij de krenten uit de pap gehaald. Een ontroerend en beeldschoon programma is het resultaat wat tijdens het concert in de fantastisch klinkende Dorpskerk zal worden uitgevoerd.

Eén van de favoriete liederen van Koningin Màxima is Alphonsina y el mar, op bijzonder indrukwekkende wijze tijdens het concert vertolkt. Het zal zeker één van de hoogtepunten van dit concert worden.

Aanvang en toegang concert in de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs

Het exclusieve concert begint om 20.00 uur en de toegang is € 15,00. Kaarten zijn te reserveren via www.arjanbreukhoven.nl/agenda Het concert zal volgens de richtlijnen van het RIVM worden georganiseerd.