De Doelen te Rotterdam eindejaarsconcerten

Op 27 december 2018 worden er in de concertzaal De Doelen te Rotterdam twee eindejaarsconcerten gehouden.De Doelen te Rotterdam eindejaarsconcert

Aanvang en toegang De Doelen te Rotterdam

Het middagconcert in De Doelen te Rotterdam begint om 13:30 uur. De toegangsprijs is €22,50 per persoon

Het avondconcert in de Doelen te Rotterdam begint om 19:30 uur. De toegangsprijs van dit concert is ook €22,50 per persoon.

Medewerkenden De Doelen te Rotterdam middagconcert.

Aan het middagconcert in De Doelen te Rotterdam wordt medewerking verleend door Het Groot Zendingskoor onder leiding van Peter Wildeman. Verder wordt er medewerking verleend door het Christelijk Sliedrechts mannenkoor onder leiding van Martin Zonnenberg en Het groot samengesteld mannenkoor onder leiding van Willem Nijhof en Gerrald Bronkhorst. Het groot samengesteld mannenkoor bestaat uit: mannenkoor Con Forza, Veluws Mannenkoor, Slikkeveers en Zederiks mannenkoor en Maranatha.

Joost van Belzen bespeelt het orgel en de vleugel. Mark Brandwijk bespeelt de vleugel. Peter Wildeman bespeelt het orgel. Daniele van Laar bespeelt de fluit. Willem Nijhof is de solist. Daarnaast wordt er medewerking verleend door Het Amsterdams Strijkorkest onder leiding van Robert Cekov. De algehele leiding is in handen van dominee Harinck. De opbrengst van de collecte is bestemd voor de ZGG.

Medewerkenden De Doelen te Rotterdam avondconcert

Aan het avondconcert wordt medewerking verleend door het Hollands Jongerenkoor en orkest onder leiding van Peter Wildeman. Verder werkt mee het Groot Samengesteld mannenkoor onder leiding van Joost van Belzen. Mark Brandwijk bespeelt de vleugel en Wilhelm Groenendijk de trompet. Jaap Klootwijk bespeelt de pauken. De solisten zijn Elise Hout en Jan Jaap Nijhof. Verder werkt mee het Amsterdams Strijkersorkest onder leiding van Robert Cekov. De opbrengst voor deze avond is bestemd voor de Jeugdbond van de Gereformeerde Gemeente. De algehele leiding is in handen van dominee Karens.

Over Mark Brandwijk

Mark Brandwijk (1994) kreeg op 6-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel van Jaap den Besten.

In 2006 vervolgde hij zijn lessen bij Everhard Zwart. In het jaar 2006 begon hij ook met het begeleiden van koren. Behalve orgel speelde hij hierbij ook piano. In het jaar 2007 won Mark de wisselbeker van het Feike Asma-concours en won deze ook in 2008 en 2009.

Tot medio 2012 was Mark begeleider van het Hollands Kinderkoor “Hadassah” en Kinder- en Meisjeskoor “Blijde Klanken”.

Op dit moment is Mark vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider bij andere koor- en instrumentale concerten en heeft hij al met veel bekende musici samengewerkt. Ook is hij reeds twee keer op concertreis naar Canada geweest.

Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al twee solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant” en “Remarkable”.

Samen met Reinier Korver vormt hij het “Duo Virtuoso”. De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.