Sint Servatuiskerk te Megen kerstconcert

Sint Servatiuskerk te Megen kerstconcertOp 2e kerstdag 26 december 2018 wordt er in de Sint Servatiuskerk te Megen een kerstconcert gehouden met het Russisch koor.

Over het concert in de Sint Servatiuskerk te Megen

Het Neva-ensemble bestaande uit 5 topzangers en een pianiste die een kerstconcert geven.

Als ensemble, maar ook als solisten staan ze bekend om hun zuivere en vocale prestaties. Dit gezelschap komt voor de 26e keer naar Nederland. Op zowel radio als televisie is door de jaren heen diverse malen aandacht aan hen besteed. Een bekend ochtendblad noemde deze topsolisten “De muzikale tovenaars uit Rusland”.

Een muzikale belevenis met voor de pauze Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek en beroemde Kerstliederen en na de pauze Russische volksmuziek. Het concert wordt afgesloten met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische) componisten.

Tijdens de pauze van het concert is er  Koffie, thee ,fris tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Het belooft een bijzonder optreden te worden. Een streling voor het oor, als ook voor het oog. Na afloop van het concert staat het Neva-ensemble bij de uitgang van de kerk om uw persoonlijke waardering in ontvangst te nemen. Ook is er een cd te koop van de mooiste liederen.

Aanvang en toegang concert Sint Servatiuskerk te Megen

De aanvang van het concert in de Sint Servatiuskerk te Megen is om 15:00 uur. De kerk is vanaf 14:30 uur geopend. Graag nodigen wij u uit op Tweede Kerstdag om te komen luisteren. Dit concert is gratis en er zijn 400 plaatsen beschikbaar !

U bent van harte welkom in de Sint Servatiuskerk op de Schoolstraat 1 in Megen.

Tijdens het concert worden  er kerstliederen gezongen zoals Ave Maria/Onze Vader/Van u zingen wij/eenzaam helder klinkt het klokje etc. Wilt u ook genieten van een kerstconcert met schitterende bekende kerstliederen. Kom dan op 26e december in de middag naar de Sint Servatiuskerk in Megen.