At once tour concert in de Oude kerk te Zwijndrecht

At once tour concert in de Oude kerk te ZwijndrechtOp D.V. vrijdagavond 31 mei 2024 wordt er een At once tour concert in de Oude kerk te Zwijndrecht gehouden.

Aanvang en toegang At once tour concert

De aanvang van het At once tour concert is 20:00 uur. De toegangsprijs voor een volwassene is € 10,00 per persoon en voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegangsprijs € 5,00 per kind. U kunt de toegangskaarten bestellen via: www.koopjekaartje.nl/events?id=222.

Voor meer informatie over het concert, een donatie of livestream gaat u naar: www.muziekvoorelkaar.nl/zwijndrecht240531. De opbrengst van dit concert is bestemd voor de noodhulp in Oekraïne. Het concert wordt georganiseerd door Stichting Muziek voor elkaar.

Jong en oud is van harte welkom tijdens dit At once tour concert in de Oude kerk op de Kerkstraat 49 te Zwijndrecht.

Medewerkenden At once tour concert

Tijdens het At once tour concert wordt medewerking verleend door At Once bestaande uit Jaap Kramer, Jacob Schenk en Marco Hoorn als zangers. Daarnaast wordt er medewerking verleend door Trio Lenselink bestaande uit Jan Lenselink die de vleugel bespeelt, Mark Wester die het slagwerk bespeelt en Sylvia Maessen die de contrabass bespeelt. Tenira Sturm zingt als Mezzosopraan.

Over Tenira Sturm

Tenira is op 3 augustus 1999 geboren in de Hofstad Den Haag.

Toen zij nog heel jong was werd het al duidelijk dat ze heel graag wilde zingen en hier ook aanleg voor had. Deze hobby is inmiddels verder uitgegroeid.

Zanglessen

In 2011 is Tenira op advies mee gaan doen met het Interclassic Music Concours (nu het Nederlands Premiere Concours). Deze periode is zij ook gestart met het volgen van zanglessen bij mezzosopraan /alt en zangpedagoge Annemarie Verburg uit Maassluis. Van het concours 2011 werd Tenira één van de winnaars. Hierna werd ze al vrij snel uitgenodigd mee te werken aan enkele concerten.

Sinds april 2013 volgt Tenira zanglessen bij sopraan en zangpedagoge Mirjam Feijer in Den Haag en is zij in september van dit jaar gestart met het volgen van pianolessen.

Albums en zanglessen

In januari 2013 is een eerste solo cd van Tenira opgenomen. Een tweede cd volgde in maart 2014 en half oktober van dit jaar werd  ook nog een kerstalbum uitgebracht.
Inmiddels (mei 2016)  is er een 4e album uitgekomen met als titel “To Believe”.

Vanaf September 2017 is Tenira begonnen met het geven van zanglessen voor kinderen van 6-14 jaar.

Zingen is haar passie en een bijzondere en heerlijke ontspanning waar ze echt van kan genieten.