Orgelconcert Gert van Hoef in de Bethelkerk te Lunteren

Orgelconcert Gert van Hoef in de Bethelkerk te LunterenOp D.V. zaterdagmiddag 10 februari 2024 is er een orgelconcert Gert van Hoef in de Bethelkerk te Lunteren.

Aanvang en toegang orgelconcert Gert van Hoef

De aanvang van het orgelconcert Gert van Hoef is 16:00 uur. De toegangsprijs is € 8,50 per volwassene in de voorverkoop. De toegang voor kinderen tot en met 16 jaar is gratis. U kunt ook een combinatietoegangskaart kopen in combinatie met het koorconcert met het Urker gemengd Koor Immanuël voor € 17,50 per volwassene in de voorverkoop. U kunt deze toegangskaarten bestellen via: www.scmaf.nl/evenement/orgelconcert-gert-van-hoef/

Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Culturele Muzikale activiteiten Flevoland.

Jong en oud is van harte welkom tijdens dit orgelconcert in de Bethelkerk op de Haverkamp 1 te Lunteren.

Over organist Gert van Hoef

Gert van Hoef ontdekte het orgel pas op 13-jarige leeftijd. Al snel bleek Gert over aanleg te beschikken, wat voor zijn ouders een reden was om hem een orgel te geven.

Prijzen

Vanaf 2008 kreeg hij thuis les en in januari 2009 deed Gert mee aan het Interclassicmusic Orgelconcours bij Johannus Orgelbouw in Ede. Daar behaalde hij de 1e prijs in zijn leeftijd- en muziekcategorie.

In augustus 2010 won hij het Feike Asma concours bij Johannus Orgelbouw. In 2011 werd hij tweede op hetzelfde concours. Op 27 juni 2015 wint Gert het Govert van Wijn Orgelconcours, dat jaarlijks plaatsvindt in de Grote Kerk te Maassluis.

Conservatorium in Den Haag

Na op 1 juli zijn toelatingsexamen te hebben gedaan, studeerde Gert sinds september 2013 hoofdvak orgel bij Jos van der Kooy aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Op 21 juni 2017 heeft Gert eindexamen  gedaan op het majestueuze Müller-orgel in de St. Bavo te Haarlem. Dit betreft het eindexamen orgel voor zijn ‘Bachelor’ diploma in muziek (orgel). De jury was zeer onder de indruk en kende hem een score toe van 8,5 punten (uit 10).In de zomer van 2018 heeft Gert zijn studie aan het conservatorium afgerond en behaalde hij het einddiploma.