Open dag van Johannus orgelbouw met orgelconcerten

Open dag van Johannus orgelbouw met orgelconcertenOp D.V. zaterdag  25 mei 2024 is het zover: De Open dag van Johannus Orgelbouw in Ede!

Over de Open dag van Johannus orgelbouw

Het belooft een dag te worden vol muziek, gezelligheid en ontdekkingen voor jong en oud. Nodig uw buren, vrienden en familie uit om samen op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze nieuwste orgels en onze collega’s?

Het programma tijdens de Open dag van Johannus Orgelbouw

De hele dag plezier

Tijdens de Open dag van Johannus Orgelbouw van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om deel te nemen aan allerlei activiteiten. Ervaar zelf hoe het is om op verschillende modellen te spelen en kijk mee met de orgelbouwers. Heeft u vragen of wilt u advies? Onze experts staan voor u klaar!

Daarnaast zijn er ook voor de kinderen tal van leuke activiteiten gepland. Kortom, een dag vol plezier voor het hele gezin!

Klanken gedurende de dag! Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op D.V. 25 mei 2024. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Jong en oud is van harte welkom tijdens de Open dag van Johannus Orgelbouw op de Keplerlaan 2 te Ede.

Muzikale Open dag van Johannus Orgelbouw

Wij kunnen u met zekerheid vertellen dat de open dag van Johannus Orgelbouw een muzikale dag zal worden! Ieder moment staat het orgel en orgelmuziek centraal. Aan het einde van de dag zal Gert van Hoef het slotconcert verzorgen op ons recent vernieuwde Monarke-orgel. Extra bijzonder is dat ook de winnaars van het Terdege Muziekconcours meespelen met dit concert! De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met samenzang. Kortom, een muzikale en plezierige dag voor het hele gezin!

De Johannus puzzel

Uw puzzel is bijna compleet! Verzamel het derde puzzelstuk tijdens onze Open Dag en lever het puzzelblad direct in! Vergeet dus niet het hele puzzelblad mee te nemen naar de Open Dag. Én zorg ervoor dat u het vierde puzzelstuk al thuis hebt gemaakt. Tijdens het slotconcert maken we de winnaar van de Johannus ONE bekend!