Nieuwe kerk te Delft hervormingsconcert Gods Almacht

nieuwe kerk te delft hervormingsconcert Gods AlmachtOp d.v. zaterdag 27 oktober 2018 wordt in de Nieuwe kerk te Delft een hervormingsconcert gehouden met het thema Gods Almacht.

Aanvang en toegang concert Nieuwe kerk te Delft

De aanvang van het concert in de Nieuwe kerk te Delft is om 19:30 uur. De kerk gaat om 18:45 uur open.De entree tot dit hervormingsconcert is gratis.

U bent van harte welkom in de Nieuwe kerk op de Markt 80 van Delft.

Medewerkenden concert Nieuwe kerk te Delft

Aan dit concert in de Nieuwe kerk te Delft wordt medewerking verleent door het Groot Nederlands Jongerenkoor onder leiding van Harm Hoeve. Verder wordt er medewerking verleend door Chjristelijk mannenkoor Ede onder leiding van Jan Hendrik van Schothorst.

Minne Veldman bespeelt het orgel. Arjan en Edith Post bespelen de trompetten en Johan Bredewout bespeelt de vleugel. Dominee C.M. Visser verzorgt de opening, meditatie en sluiting.

Over Harm Hoeve

Harm Hoeve werd geboren op 4 december 1964 in Rouveen, gemeente Staphorst. Na zijn opleiding aan de muziekschool in Zwolle ging hij naar het conservatorium, eveneens in Zwolle. Hier studeerde hij orgel bij Harm Jansen en verkreeg de diploma’s docerend en uitvoerend musicus. Ook bekwaamde hij zich in kerkelijk orgelspel en koordirectie. Aan het Hilversumse conservatorium heeft hij piano gestudeerd bij Matthijs Verschoor. Verder volgde Harm Hoeve lessen bij Piet Kee en Guy Bovet aan de Internationale Zomer Academie voor Organisten in Haarlem. Op 24-jarige leeftijd won hij de eerste prijs op het Internationaal Albert Schweitzer Orgelfestival; een interpretatiewedstrijd voor studenten aan diverse conservatoria in Europa.

Als kerkorganist is Harm Hoeve verbonden aan de gereformeerde kerk vrijgemaakt in Rouveen. Hier is hij, na twee jaren orgelles, op 12-jarige leeftijd begonnen met het begeleiden van de gemeentezang. In deze kerk gaf hij ook zijn eerste orgelconcert. Inmiddels is dit uitgegroeid tot concerten door het hele land. Ook het buitenland wordt bezocht. Harm Hoeve gaf onder andere concerten in Canada, Amerika, Rusland, Duitsland, Schotland en Frankrijk.