Mannenzang met Jaap Kramer in Tiel

Mannenzang met Jaap Kramer in TielOp D.V. vrijdagavond 5 april 2024 wordt er mannenzang met Jaap Kramer in de Sint-Maartenskerk te Tiel gehouden.

Aanvang en toegang Mannenzang met Jaap Kramer

De aanvang van de Mannenzang met Jaap Kramer in Tiel is 20:00 uur. De toegangsprijs is € 5,00 per persoon en de toegangskaarten zijn te bestellen via: www.koopjekaartje.nl/events?id=168. Meer informatie over deze mannenzang, donaties of meekijken via de livestream gaat u naar: www.muziekvoorelkaar.nl/tielzoa.

De opbrengst van deze eerste mannenzangavond is bestemd voor de ZOA bestemd voor noodhulp tot wederopbouw. De avond wordt georganiseerd door Stichting Muziek voor elkaar.

Alle mannen die van zingen houden zijn van harte welkom in de Sint Maartenskerk op het Kerkplein 3 te Tiel.

Medewerkenden Mannenzang met Jaap Kramer

Tijdens deze Mannenzang met Jaap Kramer op het orgel wordt verder nog medewerking verleend door Maurice van Dijk op de trompet. Gerwin van der Plaats is de dirigent en geeft uitleg over de te zingen liederen.

Over organist Jaap Kramer

Als pianist en organist is Jaap veelgevraagd begeleider van gemeentezang en koren. Zangers begeleiden vraagt om een dienende en ondersteunende manier van spelen is Jaaps visie: “Zo af en toe hoor ik pianisten of organisten een koor, gemeente of solist begeleiden en krijg ik de indruk dat de musicus misschien meer met zijn eigen spel bezig is dan met het totaal waarin hij of zij een ondersteunende rol heeft. Vaak met de beste bedoelingen waarschijnlijk. Toch maak ik liever een andere keuze. Ik wil graag als begeleider ten dienste staan van de zangers die ik begeleid. Dat is mijn visie. En daarin probeer ik zeker een extra muzikale laag te leggen, maar neem ik de boel nooit over.”

Als pianist/organist treedt Jaap wekelijks op in binnen- en buitenland. Zowel in de klassieke muziek als in de meer moderne gospel is hij actief. Ook maakte hij enkele orgel-cd’s en is hij regelmatig te horen bij Nederland Zingt van de EO.