Rijssens Mannenkoor in concert te Dordrecht

Rijssens Mannenkoor in concert te DordrechtOp D.V. zaterdagavond 6 april 2024 wordt er een concert met het Rijssens Mannenkoor in concert in de Grote kerk te Dordrecht gehouden.

Aanvang en toegang Rijssens Mannenkoor in concert

De aanvang van het RIjssens Mannenkoor in concert is 20:00 uur. De toegangsprijs voor een volwassene is € 10,00 per persoon en kinderen tot en met 12 jaar betalen € 5,00 per persoon. Een gezinskaart voor twee volwassenen en kinderen kost €20,00. U kunt de toegangskaarten voor dit concert bestellen via: www.koopjekaartje.nl/events?id=106

Meer informatie over dit concert, donaties of de YouTube livestream vindt u op: www.muziekvoorelkaar.nl/dordrechtzonnacare.

De opbrengst van deze zangavond is bestemd voor Kinderhospice ZonnaCare De Bilt. De avond wordt georganiseerd door Stichting Muziek voor elkaar.

Jong en oud is van harte welkom tijdens dit concert met het Rijssens Mannenkoor in de Grote kerk op de Lange Geldersekade 2 te Dordrecht.

Medewerkenden Rijssens Mannenkoor

Er wordt tijdens deze zangavond medewerking verleend door het Rijssens Mannenkoor onder leiding van dirigent Jaap Kramer. Arjan en Edith Post bespelen de trompet en Jan Lenselink de piano. Het orgel wordt bespeelt door Marco den Toom.

Over Marco den Toom

Marco den Toom studeerde orgel aan het Utrechts Conservatorium. Al snel na zijn vakopleiding bouwde hij een carrière op als zelfstandig musicus. Zijn musiceren kenmerkt zich door een eigenzinnige maar vooral ook spontane aanpak. Hij heeft zich muzikaal weten te ontplooien tot een breed inzetbaar musicus.

Begeleider en componist

Zijn dagelijks werk bestaat met name uit het componeren van christelijke liederen en gospels, het arrangeren en instrumenteren van bestaande muziek, het maken van opnamen voor radio, tv, cd en dvd, het begeleiden van christelijke koren en het verzorgen van orgelrecitals. Daarnaast is hij begeleider van diverse koren en dirigent van ‘Jubilate Deo’ uit Woudenberg en componist van muziek.

Vanaf 1 januari 2017 is hij co-titularis en muzikaal ambassadeur van het grote Van den Heuvel-orgel in de Nieuwe Kerk te Katwijk aan Zee.