Jong Interclassic Duo 4 handen concours 2021

Jong Interclassic Duo 4 handen concours 2021Het Jong Interclassic Duo 4 handen concours 2020 was zeer geslaagd, tijdens de Finale kruisten de finalisten Marilyne van der Maas (harp) en Laurents Nobel (trompet) de degens.

Uiteindelijk won Marilyne het concours. D.V. 2021 is er weer een concours dat via YouTube en Facebook wordt uitgezonden. Je kunt mee doen, geef je hier gerust op!

Indien je talent bent, en je hebt interesse om een opname te maken (los van het concours), dan kun je altijd een mailtje sturen naar info@interclassicmusic.nl. Lever dan meteen een filmpje aan met wat voor instrument je speelt, of zingt.

Over het Jong Interclassic Duo 4 handen concours

Waar is het Duo 4 handen concours? Het Duo 4 handen concours is in Tholen. Het wordt gehouden in de maand september en iedereen tot 30 jaar kan meedoen aan dit concours. De deelname aan dit concours kost eenmalig €15,00 per aanmelding.

Welke prijzen zijn er te winnen? Als je meedoet met het concours maak je kans op diverse prijzen in de vorm van een eigen cd, album of stream.

Verder mag de winnaar ook meedoen aan een groot concert. Het concours wordt gefilmd en uitgezonden via: www.4handen.nl

Aanmelden Jong Interclassic Duo 4 handen concours

Heb je een muzikaal talent, meldt je dan nu aan voor het concours. Je kunt je aanmelden via: https://peterwildeman.nl/projecten/jong-interclassic-duo-4-handen-concours/

Jong Talent voorgangers

Een voorganger van het Jong Interclassic Duo 4 handen concours was het Nederland Premiere Concours. Hier deed een bekende pianiste zoals Anne-Marith Boone aan mee.

Anne-Marith Boone (2002) woont in Nieuwerkerk (ZLD). Al op hele jonge leeftijd ging ze mee naar concerten en vond daar vooral de piano altijd een erg mooi instrument. De muziek vond ze prachtig. Toen ze bijna 8 jaar was kreeg ze haar eerste pianoles. Eerst nog in Nieuwerkerk , daarna in Zierikzee en inmiddels heeft ze ongeveer anderhalf jaar les van Elaine van Oeveren in Brouwershaven. Toen ze 10 jaar was heeft ze voor het eerst op een concert een pianosolo mogen spelen. In 2013 heeft ze meegedaan aan het Nederlands Premiére Concours. Inmiddels heeft ze op verschillende concerten mogen spelen wat ze erg leuk vind. In maart 2014 heeft ze een cd mogen opnemen. Ze was toen 11 jaar oud. Inmiddels is de cd uitgebracht. Music to Dream… Geweldig leuk om te doen vond ze.

Afgelopen seizoen deed zo onder andere ook Marijn van der Have mee als jongenssopraan.