Het Hollands Jongerenkoor 9 zingt voor goede doelen.

 

Het Hollands Jongerenkoor 9,is inmiddels een bekend begrip in Nederland.

Medewerkenden

De dirigent is Peter Wildeman. De organist Joost van Belzen. De trompettist Wilhelm Groenendijk en pianist Mark Brandwijk.

Het Hollands Jongerenkoor 9

Het Hollands Jongerenkoor 9 zingt in 2018 voor goede doelen zoals de Jeugdbond van de Gereformeerde Gemeente, Help het Doel, Stichting Draagt Elkanders Lasten, Woord en Daad, Jemima etc.

Repetitielocaties Hollands Jongerenkoor

Het landelijke koor zingt in diverse regio’s: Alblasserdam, Barneveld, Boskoop/Waddinxveen, Capelle aan de IJssel, Elspeet/Nunspeet, Genemuiden, Goes, Gorinchem, Kesteren, Lisse, Middelharnis, Terneuzen, Terwolde de Vecht en Tholen.

Concertlocaties en muziek

Het koor zingt traditiegetrouw in de Doelen in Rotterdam en zingt christelijke en klassieke muziek: psalm(bewerkingen) en geestelijke liederen van christelijke, klassieke en oude componisten.
Ook voor het komende seizoen hebben we een fantastisch repertoire samengesteld wat origineel en uitdagend is en niet door andere koren wordt gezongen. We brengen muziek met een Boodschap! Als je tussen de 15 en de 49 jaar bent ben je hartelijk welkom.
Komende tijd geeft het koor het traditionele Eindejaarsconcert in de Doelen te Rotterdam (27 december). Ds. A.T. Huijser zal de avond leiden.

Nieuw lid

Wanneer je een nieuw koorlid aanbrengt (geen HJK8-lid) en je vult bij het aanmeldingsformulier de naam van het nieuwe lid in, dan ontvang je één vrijkaart voor een concert naar keuze (m.u.v. het Doelenconcert). Je ontvangt alleen een vrijkaart als het nieuwe lid zich daadwerkelijk heeft aangemeld.

Het Hollands Jongerenkoor orkest

Naast het koor is ook het Hollands Jongeren Orkest.
Speel je een instrument dat past in een symfonische orkestbezetting? Dan kan je je aanmelden voor het HJO. Om je aan te melden kan je vóór 1 januari 2018 een geluidsbestand (bijv. met mobiele telefoon opgenomen) of filmpje, mp-3 etc. mailen naar info@hollandsjongerenkoor.nl

Vervolgens wordt er een selectie gemaakt door het bestuur en krijgt iedereen een reactie op zijn / haar aanmelding.
Let op: er is aan sommige instrumenten een limiet (dwarsfluiten zijn er maximaal 3 bijvoorbeeld). De volgende instrumenten zijn welkom: (alt)viool, cello, contrabas, harp, piccolo/fluit, hobo, fagot, klarinet, hoorn, slagwerk, trompet, trombone en tuba.

Aanmelden voor en meer info over het koor kan vanaf 1 augustus 2017 via www.hollandsjongerenkoor.nl
Aanmelden voor het HJO kan vanaf 1 augustus – 1 januari. Na 1 januari wordt er een keuze gemaakt en krijg je te horen of je bent toegelaten of niet.

Voor alles geldt: Deo Volente!
We zien u/jou aanmelding tegemoet.