Hollands Jongerenkoor 11 gaat van start met ruim 400 zangers

Hollands Jongerenkoor 11 gaat van start met ruim 400 zangersNeerlands grootste jongerenkoor het Hollands Jongerenkoor gaat in 2020 weer van start met een nieuw project: de naam is HJK11. Uniek aan dit christelijke koor is dat het zingt in regio’s door heel Nederland.

Over het Hollands Jongerenkoor 11

Het koor gaat dit jaar van start in tien verschillende regio’s. Per repetitielocatie worden er 4 repetities gepland. Het is toegestaan om op meerdere locaties aanwezig te zijn om de repeteren. De repetitielocaties zijn in: Alblasserdam, Barneveld, Capelle aan de IJssel, Doetinchem, Nunspeet, Genemuiden, Goes, Gorinchem, Kesteren, Middelharnis en Terneuzen.

Tijdens de regionale repetities zijn er verschillende dirigenten dit is verschillend per regio. Ook de repetitieavonden en data verschillen per regio, maar er zal gemiddeld één keer per jaar een regionale repetitie gehouden worden totdat er één landelijke generale repetitie is geweest. Er zijn twee generatle repetities en in het totaal 8 concerten.

Ook zal het Hollands Jongerenkoor een koorreis houden (optioneel) die in het teken zal staan van het thema van dit seizoen 75 jaar bevrijding. Het Hollands Jongerenkoor zal dit nieuwe seizoen ook gaan zingen met de Canadese bevrijders. Voor meer informatie zie de website www. hollandsjongerenkoor.nl

Iedereen in de leeftijd van 15 tot en met 49 jaar is van harte welkom. De kosten om mee te doen met de repetities en concerten inclusief een muziekmap zijn €75,00.

Meldt je aan voor 1 oktober 2019 en ontvang een gratis vroegboek cd extra. Aanmelden kan tot 31 december 2019.

Medewerkenden Hollands Jongerenkoor 11

Bij het Hollands Jongerenkoor 11 zijn er de volgende medewerkenden. Peter Wildeman is de dirigent. Joost van Belzen is de organist. Wilhelm Groenendijk is de trompettist en woordvoerder. Mark Brandwijk is de pianist en verzorgt de arrangementen voor het orkest.

Daarnaast zal het Hollands Jongerenkoor ook nog medewerking verlenen aan jubileumconcerten van Peter Wildeman 30 jaar musicus en Joost van Belzen 12,5 jaar dirigent.