Oude kerk te Goerdereede cd presentatie His endless Love

Oude kerk te Goerdereede cd presentatie His endless LoveOp zaterdag 21 september 2019 wordt er een cd presentatie gehouden in de Oude kerk te Goerdereede van de cd His Endless Love.

Aanvang en toegang cd presentatie His Endless Love

De aanvang van het cd presentatieconcert His Endless Love begint om 19:30 uur. De kerk gaat om 19:00 uur open. De toegang is gratis.  Er zal een collecte worden gehouden voor de onkosten. Het is de nieuwe cd van Eliose Grinwis.

U bent van harte welkom in de Oude kerk op het kerkpad 3 in Goedereede.

Medewerkenden cd presentatie His Endless Love

Tijdens de cd presentatie van de cd His Endless Love wordt er medewerking verleend door Kinderkoor Hadosj, Jeugdkoor Hadar en Christelijk Mannenensemble Goeree. Wim de Penning bespeelt de synthesizer. Martin Kolff bespeelt de piano en Beredien Dekker is de dirigent.

Over de cd His Endless Love

Op deze cd His Endless Love van Eliose Grinwis zijn de volgende tracks opgenomen.

1. Een weg naar U
2. Maranatha
3. Zegenlied
4. Ik droomde eens en zie
5. Heer’ U doorgrond en kent mij
6. Mijn Vader dankuwel
7. Stil, mijn ziel wees stil
8. Als het leven soms pijn doet
9. Leg maar stil je hand in Zijn handen
10. 10.000 redenen
11. Stil (verberg mij nu)
12. Bid met mij
13. Lichtstad met uw paarlen poorten
14. Hoe lang o Heer’
15. Ik zal er zijn

De prijs van deze cd is €15,00

Bestel de cd nu.

Over Wim de Penning

Wim de Penning ontving reeds op 7-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen van de heer J. de Wit Sr. uit Zwijndrecht. Later zette hij zijn orgelstudie voort bij Herman van Vliet op de orgels van Oudewater, Woerden en Amersfoort. Verder legde hij zich toe op piano en koordirectie. Wim heeft de muzikale leiding over de koren Eensgezindheid en Sparkling in Oud-Alblas, Excelsior in Kockengen en het Bethelkerkkoor in Zwijndrecht. Behalve als dirigent van deze 4 koren is hij veelvuldig als koorbegeleider op orgel, piano en synthesizer te horen. Hij is vaste begeleider van het mannenkoor Con Forza uit Woerden.

Als kerkorganist is Wim verbonden aan de Janskerk in Mijdrecht, waar hij het schitterende Batz-orgel bespeelt. Daarnaast is Wim de tweede organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Het orgel in deze prachtig klinkende kerk is gebouwd door Fontein & Gaal.

Van zijn hand verschenen reeds vele CD-opnames. Hierbij is hij zowel als solist, als begeleider of als dirigent te beluisteren.

Al vele jaren is Wim actief als muziekproducent. In die hoedanigheid verzorgt hij naast de techniek van de CD-opnames ook ondersteunende instrumentale partijen op toetsen, slagwerk en percussie.