Het Hollands Jongerenkoor heeft een koorreis naar Luxemburg

Het Hollands Jongerenkoor heeft een koorreis naar LuxemburgHet Hollands Jongerenkoor heeft een koorreis naar Luxemberg vanwege 75 jaar bevrijding. Tijdens deze koorreis gaat men drie dagen naar Luxemburg van 21 april 2022 tot en met 23 april 2022. Deze reis is in verband met Corona verzet in plaats van 7 oktober tot en met 9 oktober is het nu in 2022. Het is een gezellig verblijf in mobile homes van Beter-Uit Camping Walsdorf.

Welke musici gaan er met deze reis naar Luxemburg

Peter Wildeman als dirigent van het Hollands Jongerenkoor. Mark Brandwijk als organist en Wilhelm Groenendijk als trompettist.

Het betreft een reis met eigen vervoer. Indien je zelf wilt rijden en nog plek over hebt, dan kun je dat aangeven op de site. Indien je geen vervoer hebt, en je wilt toch mee, ook dat kun je aangeven op de site.

Het programma van deze reis naar Luxemburg

Deze jaren herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaargeleden. Een bijzondere gebeurtenis diewe graag al zingend willen herdenken.

Natuurlijk mag een bezoek aan het museum in Bastogne niet ontbreken! Als koor verblijven we op een wel een leukelocatie, namelijk op een vakantiepark. Hier staan diverse mobile homes voor
ons klaar en worden we culinair verrast.

Het mooie van dit verblijf is dat we uiteraard gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Zo kunnen we beachvolleyballen of ‘s avonds rondom het kampvuur gezellig zingen met elkaar. En vergeet
geen spelletjes mee te nemen!

Schrijf je alvast in voor deze mooie trip, onder leiding van Peter Wildeman en Mark Brandwijk. Deze reis kost slechts €199,00 per persoon.

Dagprogramma koorreis Luxemburg

Het dagprogramma van deze koorreis met het Hollands Jongerenkoor naar Luxemburg is als volgt.

Dag 1

Al carpoolend vertrekken we vanuit Nederland naar Luxemburg. Rond de middag hopen we elkaar te ontmoeten op Vakantiepark Walsdorf in Diekirch. Hier staan de Mobile Homes voor ons
klaar waar we de komende twee nachten zullen verblijven. In de middag kan ieder op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen. Zo is het meer dan de moeite waard om naar Vianden te gaan en daar bijvoorbeeld een bezoekje te brengen aan de Burcht of gewoon lekker wat te drinken op een terrasje aan het water.

Aan het begin van de avond staat er een smakelijk diner voor ons klaar in het restaurant en krijgen we na afloop een kopje koffie aangeboden. Natuurlijk is het mogelijk om op het terras ofbinnen in het restaurant gezellig na te praten met elkaar.

Dag 2

Nadat we hebben genoten van het ontbijtbuffet rijden we op eigen gelegenheid naar Bastogne (Bastenaken) bekend van het Ardennen offensief.

Bij aankomst brengen we een bezoek aan het Bastogne War Museum waar we enigszins beleven hoe zwaar de gevechten hier zijn geweest. Erg indrukwekkend. Aansluitend rijden we naar één van de mooie kerken in de omgeving waar we ons concert willen geven. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner op het vakantiepark.

Dag 3

We genieten nog van het uitgebreide ontbijt en nadat al de koffers weer in de auto staan is het tijd om Walsdorf te verlaten en richting Nederland te gaan rijden. Uiteraard maken we nog een stop
in de gezellige stad Middelburg. Hier willen we de reis met elkaar afsluiten en kan ieder op eigen gelegenheid verder naar huis rijden.

Inbegrepen bij de koorreis

Bij deze koorreis naar Luxemburg met het Hollands Jongerenkoor zit het volgende inbegrepen.

  • 2 overnachtingen in 4-, 5- of 6- persoons mobile home
  • Verblijf op basis van half pension (ontbijt en diner)
  • Kopje koffie na het diner op Walsdorf
  • Toeristenbelasting
  • Entree Bastogne War Museum
  • Reisinformatiepakket per boeking
  • Deskundige reisbegeleiding vanuit MCT

Niet inbegrepen of los bij te boeken

•  Lunches en drankjes bij de maaltijden
•  Fooien chauffeur, hotel en evt. gidsen
•  Evt. extra excursies
•  Evt. huur van concertlocaties
•  Evt. verzekeringen
•  Stichting Calamiteitenfonds Reizen € 2,50 per factuur (max. 9 personen per factuur)
• Administratiekosten € 17,50 per factuur

Kijk voor meer informatie op www.zang-reizen.nl of www.hollandsjongerenkoor.nl