Het Hollands jongerenkoor 11 is verplaatst naar 2021 ( HJK 11)

Het Hollands jongerenkoor 11 is verplaatst naar 2021Neerlands grootste jongerenkoor het Hollands Jongerenkoor gaat in 2021 weer van start met een nieuw project: de naam is HJK11. Uniek aan dit christelijke koor is dat het zingt in regio’s door heel Nederland.

Over het Hollands Jongerenkoor 11

Het koor gaat dit jaar van start in tien verschillende regio’s. Per repetitie locatie worden er 2 repetities gepland. Het is toegestaan om op meerdere locaties aanwezig te zijn om de repeteren. De repetitielocaties zijn in: Alblasserdam, Barneveld, Capelle aan de IJssel, Doetinchem, Nunspeet, Genemuiden, Goes, Gorinchem, Kesteren, Middelharnis en Terneuzen.

Tijdens de regionale repetities zijn er verschillende dirigenten dit is verschillend per regio. Ook de repetitieavonden en data verschillen per regio, maar er zal gemiddeld één keer per jaar een regionale repetitie gehouden worden totdat er één landelijke generale repetitie is geweest. Er zijn twee generale repetities en een aantal mooie concerten.

Ook zal het Hollands Jongerenkoor een koorreis houden (optioneel) naar Luxemburg. Voor meer informatie zie de website www. hollandsjongerenkoor.nl

Iedereen in de leeftijd van 15 tot en met 49 jaar is van harte welkom. De kosten om mee te doen met de repetities en concerten inclusief een muziekmap zijn €75,00.

Meldt je alsnog aan voor dit mooie project wat start na de zomervakantie in september 2021.

Medewerkenden Hollands Jongerenkoor 11

Bij het Hollands Jongerenkoor 11 zijn er de volgende medewerkenden. Peter Wildeman is de dirigent. Joost van Belzen is de organist. Wilhelm Groenendijk is de trompettist en woordvoerder. Mark Brandwijk is de pianist en verzorgt de arrangementen voor het orkest.

Daarnaast zal het Hollands Jongerenkoor ook nog medewerking verlenen aan jubileumconcerten van Peter Wildeman 30 jaar musicus en Joost van Belzen 12,5 jaar dirigent.

Hollands jongerenkoor 11 en Corona

Uiteraard volgen we alle richtlijnen van de rijksoverheid en zullen we ons aanpassen
aan deze richtlijnen. We zingen op minimaal 1,5meter afstand van elkaar. We proberen de
concerten zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wat is het fijn om samen met elkaar te zingen
in deze tijd en elkaar tot bemoediging en sterkte kunnen zijn, maar boven alles met
elkaar te zingen en musiceren tot eer van God, die ons alles geeft.