Hersteld Hervormde kerk te Elspeet met Groot Veluws Mannenkoor

hersteld hervormde kerk te Elspeet met het Groot Veluws MannenkoorOp  2 februari 2019 wordt er een concert gehouden in de Hersteld Hervormde kerk te Elspeet met het Groot Veluws Mannenkoor.

Aanvang en toegang concert Hersteld Hervormde kerk te Elspeet

De aanvang van het concert in de Hersteld Hervormde kerk te Elspeet is om 19:30 uur. De toegang is gratis.

U bent van harte welkom in de Hersteld Hervormde kerk op de Vierhouterweg 45 in Elspeet.

Medewerkenden concert Hersteld Hervormde kerk te Elspeet

Aan het concert in de Hersteld Hervormde kerk te Elspeet wordt medewerking verleend door het Groot Veluws Mannenkoor onder leiding van Gerrald Bronkhorst. Peter Wildeman bespeelt het orgel. De algehele leiding is in handen van dominee W. Pieters.

Over Gerald Bronkhorst

Ik ben geboren in 1990 en kom uit Elspeet. In 2017 ben ik getrouwd met Henriëtte en nu wonen wij in Nunspeet. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent Agogische Vakken op het Hoornbeeck College in Kampen.

Mijn muzikale interesse werd al vroeg gewekt. Al van kleins af aan kroop ik achter het orgel bij mijn opa en oma. Toen ik acht jaar was mocht ik van mijn ouders op orgelles bij Dries van den Berg in Elspeet. Hierna heb ik les gehad van Peter Eilander in Apeldoorn en Johan van den Graaf in Nunspeet. Momenteel volg ik lessen bij Minne Veldman op Urk. In de periode 2007 tot 2015 was ik kerkorganist van de Hersteld Hervormde Gemeente te Elspeet.

Naast orgelspelen houdt ik ook van zingen. Ik had vooral bewondering voor de dirigenten die de koren letterlijk ‘in hun vingers’ hadden. Omdat ik dat ook wilde kunnen ben ik koordirectie gaan studeren aan de Bourdon Hogeschool voor muziek in Gouda.

Momenteel ben ik dirigent van het Groot Veluws Mannenkoor wat repeteert in Uddel. Ik ben daarnaast ook repetitor van het Hollands Jongerenkoor en het Zendingskoor. Als invaldirigent ben ik in het hele land actief wanneer dirigenten verhinderd zijn.