3e Zwolse mannenzangavond in de Plantagekerk

3e Zwolse mannenzangavond in de PlantagekerkOp D.V. zaterdagavond 20 april 2024 wordt de 3e Zwolse mannenzangavond in de Plantagekerk gehouden met dirigent Jorrit Woudt.

Aanvang en toegang 3e Zwolse mannenzangavond

De aanvang van de 3e Zwolse mannenzangavond is 20:00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19:15 uur open. De toegang is gratis en er zal een collecte worden gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de Kadera Mannenopvang in Zwolle.

Alle mannen zijn tijdens deze avond van harte welkom om mee te zingen! De mannenzang zal ongeveer vijf kwartier duren. Daarnaast zal er een meditatief moment worden gehouden.

Mannen van harte welkom om deze avond bij te wonen in de Plantagekerk op de Ter Pelkwijkstraat 17 te Zwolle.

Medewerkenden 3e Zwolse Mannenzangavond

Tijdens deze 3e Zwolse Mannenzangavond zal er medewerking worden verleend door de organist Harm Hoeve en dirigent Jorrit Woudt. Johan Bredewout de vleugel bespelen.

Over Harm Hoeve

Harm Hoeve werd geboren op 4 december 1964 in Rouveen, gemeente Staphorst. Na zijn opleiding aan de muziekschool in Zwolle ging hij naar het conservatorium, eveneens in Zwolle. Hier studeerde hij orgel bij Harm Jansen en verkreeg de diploma’s docerend en uitvoerend musicus. Ook bekwaamde hij zich in kerkelijk orgelspel en koordirectie. Aan het Hilversumse conservatorium heeft hij piano gestudeerd bij Matthijs Verschoor. Verder volgde Harm Hoeve lessen bij Piet Kee en Guy Bovet aan de Internationale Zomer Academie voor Organisten in Haarlem. Op 24-jarige leeftijd won hij de eerste prijs op het Internationaal Albert Schweitzer Orgelfestival; een interpretatiewedstrijd voor studenten aan diverse conservatoria in Europa.

Kerkorganist

Als kerkorganist is Harm Hoeve verbonden aan de gereformeerde kerk vrijgemaakt in Rouveen. Hier is hij, na twee jaren orgelles, op 12-jarige leeftijd begonnen met het begeleiden van de gemeentezang. In deze kerk gaf hij ook zijn eerste orgelconcert. Inmiddels is dit uitgegroeid tot concerten door het hele land. Ook het buitenland wordt bezocht.

Begeleider

Regelmatig begeleidt Harm Hoeve diverse koren en solisten bij concerten en cd-opnames. Orgel- en pianolessen geeft hij in een eigen lespraktijk.Tevens is Harm Hoeve actief als dirigent. Wekelijks dirigeert hij een kinder-, jongeren-, gemengd en mannenkoor.