Psalmzangavond in Zaltbommel met organist André Nieuwkoop

Psalmzangavond in Zaltbommel met organist André NieuwkoopOp D.V. zaterdag 8 juni 2024 vindt er een Psalmzangavond in Zaltbommel plaats in de Sint Maartenskerk met organist André Nieuwkoop.

Medewerkenden psalmzangavond in Zaltbommel

Tijdens de psalmzangavond in Zaltbommel wordt medewerking verleend door André Nieuwkoop die de samenzang begeleid en Dominee C. Sonnevelt die de algehele leiding heeft.

Over de Psalmzangavond in Zaltbommel

Tijdens de psalmzangavond in Zaltbommel Psalmen zingen met het hele gezin, dat kunt u D.V. zaterdag 8 juni 2024 in de Sint Maartenskerk te Zaltbommel. André Nieuwkoop begeleidt de samenzang van de psalmen op het beroemde Wolfferts-Heijneman orgel. Deze avond staat in het teken van ‘evangelisatie in Tilburg’.

Aanvang en toegang Psalmzangavond in Zaltbommel

De aanvang van de psalmzangavond in Zaltbommel is 19.30 uur en de deuren gaan om 18.45 uur open. De toegangsprijs is € 6,00 voor een volwassene en kinderen tot en met 12 jaar betalen € 1,00 per persoon. U kunt toegangskaarten bestellen via: www.naarhetconcert.nl/concerten/jaarlijkse-psalmzangavond-in-zaltbommel-45/

Tijdens deze avond wordt er gecollecteerd voor het Evangelisatiewerk in Tilburg. Dominee C. Sonnevelt heeft deze avond de algehele leiding. Jong en oud is van harte welkom in de Sint Maartenskerk op het Kerkplein 1 te Zaltbommel.

Over André Nieuwkoop

André Nieuwkoop werd in 1990 te Werkendam geboren.

Op jeugdige leeftijd bleek al zijn muzikale aanleg en interesse. Als klein jongetje keek hij in kerken met ontzag naar die grote orgels. Thuis met oefenen en goed luisteren heeft hij zich de kunst van het orgelspelen aangeleerd.

Met af en toe wat orgellessen op advies van verschillende mensen zocht André Nieuwkoop toch zelf zijn eigen weg in orgelland met een geheel eigen stijl. De inspiratie om te improviseren komen spontaan naar voren in zijn liefde en interesse voor de orgels.

Na afwisselend te hebben gewerkt in de binnenvaart en bij de Koninklijke Marine is André nu werkzaam bij Politie Rotterdam.

Psalmzangavonden en cd’s

De Psalmzangavonden blijft hij combineren met zijn werk bij de Politie. Deze avonden worden vanuit het hele land, maar ook van daarbuiten door jong en oud bezocht. Diverse CD’s en solo CD’s zijn er inmiddels verschenen vanuit Zaltbommel, Dordrecht, Gorinchem, Goes en Kampen. De wens van André Nieuwkoop is dat het orgelspel en de samenzang mag leiden tot eeuwige zegen. Wanneer u cd’s wilt bestellen van André Nieuwkoop ga dan naar onze shop