Ouddorp zomerzangavond 2019 met het Christelijk Ouddorps Mannenkoor

Ouddorp zomerzangavond 2019 met Christelijk Ouddorps mannenkoorOp zaterdagavond 29 juni 2019 wordt er een Ouddorp zomerzangavond 2019 gehouden met koor- en samenzang in de loods van Bloemkwekerij Klepper.

Aanvang en toegang Ouddorp zomerzangavond 2019

De aanvang van de Ouddorp zomerzangavond 2019 is 19:30 uur. De loods is om 19:00 uur open. Het is de 11e editie die georganiseerd wordt. De toegang is gratis en er wordt een collecte gehouden voor Zending Hersteld Hervormde kerk.

U bent van harte welkom in de loods van Bloemenkwekerij Klepper op de Oudelandseweg 27 in Ouddorp.

Medewerkenden Ouddorp zomerzangavond 2019

Aan de Ouddorp zomerzangavond 2019 wordt medewerking verleend door Het Christelijk Ouddorps Mannenkoor onder leiding van Dinant Struik. Verder werkt mee Het Jong Dameskoor Shira onder leiding van  Peter Wildeman,  Willem den Boer bespeelt het orgel, daarnaast werken er verschillende solisten mee.

Over Jong Dameskoor Shira

Het koor bestaat uit zeer enthousiaste jonge dames in de leeftijd van  16 tot 49 jaar. De dames komen uit Zeeland en van Goeree-Overflakkee.  Afdeling Zeeland repeteert in ‘s Gravenpolder (vanaf DV januari 2019 te Tholen), afdeling Flakkee repeteert in Middelharnis.  De repetities vinden gemiddeld 1x per 3 weken plaats.

Over Peter Wildeman

Peter Wildeman werd in 1972 geboren te Lisse. Op 7 jarige leeftijd begon hij met orgellessen bij Leen Schippers.

Na de lagere school werd Peter al organist bij verschillende koren. Jan Bonefaas leerde Peter de beginsel van componeren en Nan de Cock leerde Peter de pianotechniek.

Daarnaast kreeg Peter koordirectielessen van Cees het Jong en zanglessen op de muziekschool in Lisse.

Vanaf zijn 20e dirigeerde Peter diverse koren. Momenteel is hij dirigent van de volgende koren: Jongerenkoor Lois, Jongerenkoor Matthanja, Het Hollands Jongerenkoor, Jong Mannenkoor Salomo, Jongerenkoor Cantilena, Jong Dameskoor Shira en Jeugdkoor Asaf uit Werkendam.

Hij is begeleider bij koren Deo Juvante uit Kesteren, Grace Ladieschoir en het Chr. Gem. Eilandenkoor.

Samen met Joost van Belzen treedt hij zeer regelmatig als muzikaal duo op. Als directeur van uitgeverij Interclassic Music brengt hij jaarlijks zoʼn 25 cdʼs op de markt.