Mannenzang in Barneveld met Martin Mans

Mannenzang in Barneveld met Martin MansOp D.V. zaterdagavond 2 maart 2024 wordt er in een Mannenzang in Barneveld gehouden met Martin Mans en Jacob Schenk.

Aanvang en toegang Mannenzang in Barneveld

De aanvang van de Mannenzang in Barneveld is 19:30 uur. De toegangsprijs is € 5,00 per persoon. De toegangsprijs voor kinderen tot en met 12 jaar is € 2,50 en een gezinskaart kost €10,00. U kunt de toegangskaarten bestellen via: www.koopjekaartje.nl/events?id=233

Deze avond wordt georganiseerd door stichting Muziek voor elkaar en de opbrengst is bestemd voor Kinderhospice Binnenveld in Barneveld. Voor donaties, informatie of de livestream gaat u naar: www.muziekvoorelkaar.nl/binnenveld2024

Voor de dames en kinderen zijn er plaatsen op de gallerij om de mannenzang bij te wonen.

Alle mannen die van zingen houden zijn natuurlijk hartelijk welkom in de Oude kerk op het Torenplein 1 te Barneveld.

Medewerkenden mannenzang in Barneveld

Tijdens de mannenzang in Barneveld wordt er medewerking verleend door Martin Mans en Jacob Schenk als organist en dirigent. Pascal van der Velde bespeelt de trompet en dominee J. van Rumpt verzorgt de uitleg over de gezongen liederen.

Over Pascal van der Velde

Pascal begon met trompetspelen bij de nog altijd actieve Muziekvereniging Crescendo te Dreischor. Op de Zeeuwse Muziekschool kreeg hij trompetles van Anton Kempe en Ronald Baljeu. Vervolgens studeerde hij met onderscheiding af als Bachelor of Music aan het Utrechts Conservatorium bij docent Willem van der Vliet. Hij vervolgde zijn studie aan Escola Superior de Musica de Catalunya in Barcelona bij docent Angel Serrano waar hij in 2007 afstudeerde als Master of Music. Verder ontving Pascal enkele lessen van Maurice André (een wereldberoemde trompetsolist) tijdens de Internacional Curso de Musica 2007 in Benidorm.

Optredens en muziekopnamen

Pascal speelde mee in musicalproducties als Evita (2007 en 2018), Joseph and the amazing Technicolor Dreamcoat, Mary Poppins, Ciske de Rat (2016), Was Getekend Annie M.G. Schmidt en Anastasia. Op dit moment speelt Pascal de trompetpartij bij Musical Les Miserables, waarmee hij in 2023 en 2024 door Nederland en Belgie tourt. Op televisie is Pascal onder andere te zien en te horen bij Nederland Zingt.

Koorwereld

In de koorwereld is Pascal een bekende speler, met grote regelmaat werkt hij mee aan koorconcerten in heel Nederland. Ook speelt hij graag en regelmatig met organisten als Sander van Marion, Martin Zonnenberg, Hugo van der Meij, Marien Stouten en Harm Hoeve.

Muziekdocent

Pascal is als muziekdocent verbonden aan Muziekschool Zeeland en geeft les aan trompet- bugel- en cornetleerlingen. Ook is hij voor deze muziekschool actief als MaakMuziek Coach. MaakMuziek is een visie op muziekonderwijs waarbij de creativiteit en eigenaarschap van de deelnemer centraal staan en leidend zijn voor lessen.