Instrumentale paas-cd U zond Uw zoon

cd Instrumentale paas-cd U zond Uw zoonEen mooie instrumentale paas-cd met de titel U zond Uw zoon is ook mooi om te luisteren met de verschillende instrumentale klanken. Aangezien er veel musici met instrumenten meewerken aan deze cd.

Medewerkenden aan de instrumentale paas-cd U zond Uw zoon

Aan de Instrumentale paas-cd U zond Uw zoon wordt medewerking verleend door een heel aantal bekende musici. Kees Alers & Daniëlle van Laar bespelen de fluit. Duo Friends bespelen de fluit en viool. Stephan Qualm bespeelt de harp. Daarnaast werkt ook nog De Gouden Trompetten mee. Peter Wildeman, Mark Brandwijk en Joost van Belzen bespelen het orgel.

Tracklist Instrumentale paas-cd U zond Uw zoon

Op de schitterde Instrumentale paas-cd U zond Uw zoon staan de volgende bekende paasnummers.

1. “U zond Uw Zoon”
2. “Leer mij, o Heer’, Uw lijden recht betrachten”
3. “Hör mein bitten”
4. “O hoofd vol bloed en wonden”
5. “Als ik in gedachten sta”
6. “Psalm 116 – Psalm 75 – Psalm 98”
7. “Psalm 38”
8. “Op die heuvel daarginds”
9. “Halleluja, eeuwig dank en ere”
10. “Psalm 45”
11. “Hoe groot zijt Gij”
12. “Jezus is ons Licht en Leven”
13. “Wees gegroet, gij Eersteling der dagen”
14. “Jezus leeft in Eeuwigheid”

De prijs van deze cd is €6,95 per stuk

Bestel deze cd nu

Of beluister dit album via Familystream

Over Daniëlle van Laar

Al meer dan 25 jaar is Daniëlle van Laar succesvol actief als fluitiste.  Zij heeft een indrukwekkend aantal solo-CD’s gemaakt en treedt regelmatig op in het hele land. Ook verleent zij veelvuldig haar medewerking aan producties en concerten. Daniëlle van Laar is naast fluitiste ook dirigente van het Gouds Jong Vocaal.

Fluitiste

Daniëlle van Laar, geboren op 29 november 1971 in IJmuiden, begon op twaalfjarige leeftijd met het bespelen van de dwarsfluit. In 1989 kreeg zij les aan de vooropleiding van het Rotterdams conservatorium bij Jacques Zoon (voormalig solofluitist van het Concertgebouworkest). Daarna studeerde zij aan het Brabants conservatorium bij Hanni Barendrecht en behaalde in 1995 haar diploma voor docerend musicus. Ze zette haar studie voort bij Raymond Delnoye en behaalde in mei 1997 met glans het diploma voor uitvoerend musicus. Zij volgde cursussen bij Gaby Pas – van Riet, Annette von Stackelberg en Emily Beynon (solofluitiste van het  Concertgebouworkest). Regelmatig verleent zij solistische medewerking bij concerten en CD-opnames. Met de organist Peter Wildeman maakte zij diverse solo CD’s.

Fluitiste

Daniëlle heeft haar eigen fluitlespraktijk in Gouda waar zij beginnend en gevorderde fluitisten de fijne kneepjes van het fluiten leert.  Hierbij gaat het niet alleen om de techniek maar besteedt  Daniëlle veel aandacht aan de muziekbeleving en het plezier dat het fluiten geeft.

Dirigente

Daniëlle van Laar is naast fluitiste, ook oprichtster en dirigente van Gouds Jong Vocaal. Zij geeft zelf alle klassen en koren van Gouds Jong Vocaal solfègelessen. Daarnaast leidt ze de repetities en dirigeert de concerten.

Daniëlle behaalde in mei 1997 het diploma uitvoerend musicus aan het Brabants Conservatorium. Naast haar hoofdvak fluit heeft zij zich tijdens haar studie geïnteresseerd en beziggehouden met kinderkoren. Zo heeft zij zang- en directielessen gevolgd en tijdens haar studie verschillende kinderkoren geleid. Naast haar studie op het conservatorium heeft zij nog verschillende opleidingen gevolgd om zich te specialiseren op kinderkoren (SNK).

Bij het Gouds Jong Vocaal leren jongens en meisjes vanaf vijf jaar hoe leuk het is om goed te leren zingen! Gouds Jong Vocaal onder leiding van Daniëlle van Laar bestaat uit een Opleidingskoor (kinderen vanaf 7 jaar) , Opleidingskoor Plus (kinderen vanaf 7 jaar), een Concertkoor (kinderen tot 13 jaar), een Jeugdkoor (kinderen van 14-17 jaar) en een Jongerenkoor (vanaf 18 jaar).