Hersteld Hervormde kerk te Elspeet zangavond met bovenstem

Hersteld Hervormde kerk te Elspeet zangavond met bovenstemOp donderdagavond 1 augustus 2019 wordt in de Hersteld Hervormde kerk te Elspeet een zangavond gehouden met bovenstem.

Aanvang en toegang zangavond Hersteld Hervormde kerk te Elspeet

De aanvang van de zangavond in de Hersteld Hervormde kerk te Elspeet is 19:30 uur. De kerk is vanaf 19:00 uur open. Het orgel wordt bespeelt door de organist Harm Hoeve. En dominee C.M. Buijs heeft de leiding van deze avond. Het thema van deze avond is verwachting.

U bent van harte welkom in de Hersteld Hervormde kerk op de Vierhouterweg 71 te Elspeet.

Over Harm Hoeve

Harm Hoeve werd geboren op 4 december 1964 in Rouveen, gemeente Staphorst. Na zijn opleiding aan de muziekschool in Zwolle ging hij naar het conservatorium in Zwolle.

Hier studeerde hij orgel bij Harm Jansen. Ook bekwaamde hij zich in kerkelijk orgelspel en koordirectie. Aan het Hilversumse conservatorium heeft hij piano gestudeerd bij Matthijs Verschoor.

Verder volgde Harm Hoeve lessen bij Piet Kee en Guy Bovet aan de Internationale Zomer Academie voor Organisten in Haarlem. Op 24-jarige leeftijd won hij de eerste prijs op het Internationaal Albert Schweitzer Orgelfestival; een interpretatiewedstrijd voor studenten aan diverse conservatoria in Europa.

Als kerkorganist is Harm Hoeve verbonden aan de gereformeerde kerk vrijgemaakt in Rouveen. Hier is hij, na twee jaren orgelles, op 12-jarige leeftijd begonnen met het begeleiden van de gemeentezang. In deze kerk gaf hij ook zijn eerste orgelconcert. Inmiddels is dit uitgegroeid tot concerten door het hele land. Ook het buitenland wordt bezocht.

Zijn orgelspel is regelmatig te beluisteren op de radio. Bijzonder positieve reacties kreeg hij op de EO-uitzending vanuit The American Cathedral in Parijs.

Regelmatig begeleidt Harm Hoeve diverse koren en solisten bij concerten en cd-opnames. Orgel- en pianolessen geeft hij in een eigen lespraktijk.Tevens is Harm Hoeve actief als dirigent. Wekelijks dirigeert hij een kinder-, jongeren-, gemengd en mannenkoor.