Grote kerk van Tholen concert met Hollands Jongerenkoor

Grote kerk van Tholen concert Hollands JongerenkoorOp d.v. zaterdagavond 14 september 2019 wordt er een concert gehouden in de Grote kerk van Tholen met het Hollands Jongerenkoor.

Aanvang en toegang concert Grote kerk van Tholen

De aanvang van het concert in de Grote kerk van Tholen is 19:30 uur. De toegangsprijs voor volwassenen is €7,50 per persoon. Kinderen betalen €2,50 toegang. Een gezinskaart kost €20,00.

Tijdens dit concert zal er ook een cd presentatie worden gehouden van de cd Sound of the Music van Elise Hout. De opbrengst van de avond is bestemd voor stichting hulp vervolgende christenen.

U bent van harte welkom in de Grote kerk op het Kerkplein 1 in Tholen.

Medewerkenden concert Grote kerk van Tholen

Aan het concert in de Grote kerk van Tholen wordt medewerking verleend door het Hollands Jongerenkoor 10 en orkest onder leiding van Peter Wildeman. De pianist is Mark Brandwijk. Daarnaast wordt er medewerking verleend door Interkerkelijk Mannenkoor Tholen onder leiding van Mark Westdorp. De pianist is dan Joost Krijger. De organist tijdens deze avond is Joost van Belzen. Wilhelm Groenendijk bespeelt de Trompet.

Over Mark Brandwijk

Mark Brandwijk (1994) kreeg op 6-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel van Jaap den Besten.

In 2006 vervolgde hij zijn lessen bij Everhard Zwart. In het jaar 2006 begon hij ook met het begeleiden van koren. Behalve orgel speelde hij hierbij ook piano. In het jaar 2007 won Mark de wisselbeker van het Feike Asma-concours en won deze ook in 2008 en 2009.

Tot medio 2012 was Mark begeleider van het Hollands Kinderkoor “Hadassah” en Kinder- en Meisjeskoor “Blijde Klanken”.

Op dit moment is Mark vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider bij andere koor- en instrumentale concerten en heeft hij al met veel bekende musici samengewerkt. Ook is hij reeds twee keer op concertreis naar Canada geweest.

Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al twee solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant” en “Remarkable”.

Samen met Reinier Korver vormt hij het “Duo Virtuoso”. De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.