Grote kerk Dordrecht concert mannenkoor Ichtus

grote kerk dordrecht mannenkoor ichtus sliedrechtOp woensdagavond 2 mei 2018 wordt in de Grote kerk van Dordrecht een concert gehouden met Mannenkoor Ichtus.

Aanvang en toegang concert mannenkoor Ichtus

De aanvang van het concert met mannenkoor Ichtus is 20:00 uur. De toegangsprijs aan de zaal is €15,00. Leden van de PCOB, KBO en ANBO betalen €11,00. De toegangsprijs voor kinderen tot en met 11 jaar is €5,00.

U bent van harte welkom in de Grote kerk op de Lange Geldersekade 2 in Dordrecht

Medewerkenden concert mannenkoor Ichtus

Aan het concert wordt medewerking verleend door het Christelijk Sliedrecht mannenkoor Ichtus onder leiding van Martin Zonnenberg. Verder wordt medewerking verleend door het Libertas Male Choir onder leiding van Martin Mans. Martin Zonnenberg bespeelt het orgel. De vleugel wordt bespeelt door Mark Brandwijk. Marjolein de Wit bespeelt de fluit en Jan Scheper zingt als bas.

Over Mark Brandwijk

Mark Brandwijk (1994) kreeg op 6-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel van Jaap den Besten.

In 2006 vervolgde hij zijn lessen bij Everhard Zwart. In het jaar 2006 begon hij ook met het begeleiden van koren. Behalve orgel speelde hij hierbij ook piano. In het jaar 2007 won Mark de wisselbeker van het Feike Asma-concours en won deze ook in 2008 en 2009.

Tot medio 2012 was Mark begeleider van het Hollands Kinderkoor “Hadassah” en Kinder- en Meisjeskoor “Blijde Klanken”.

Op dit moment is Mark vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider bij andere koor- en instrumentale concerten en heeft hij al met veel bekende musici samengewerkt. Ook is hij reeds twee keer op concertreis naar Canada geweest.

Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al twee solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant” en “Remarkable”.

Samen met Reinier Korver vormt hij het “Duo Virtuoso”. De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.