Cd: Op weg naar Jeruzalem

cd op weg naar JeruzalemJoost van Belzen en Kees Alers hebben samen een cd opgenomen met de naam Op Weg naar Jeruzalem. Deze cd is opgenomen in de grote kerk van Tholen. Cees Alers bespeelt de fluit en Joost van Belzen bespeelt het orgel.

Tracklist Op weg naar Jeruzalem

De onderstaande tracks staan op de cd die te maken hebben met Israël en Jeruzalem.

1. Hebrew Melody E. Haywoodh / bew. K. Alers
2. In de poorten van Jeruzalem J.Mulder/bew. J.J. van Belzen
3. Donna trad bew. J.J. van Belzen
4. Medley M. Zonnenberg
5. Jerusalem, Jerusalem N. Shemer / bew. K. Alers
6. Can I Now Hora B.Silberman / V. Aleda/bew. K. Alers
7. Eili Eili J. Gurewich/ bew. K. Alers
8. Mekabel Ponim B. Silberman / V. Aleda
9. The sun went down B. Silberman / V. Aleda
10. Mitzwa Tentzel B. Silberman / V. Aleda
11. Nieuw Jeruzalem-medley M. Zonnenberg
12. Israeli Lullaby H. Brisman / bew. K. Alers
13. De Heilige Stad S. Adams / Karsemijer / P. Wildeman /
arr. M. Brandwijk
14. Shir La ‘Achim B. Noteboom / K. Alers

De prijs van deze cd is: €15,00

Bestel de cd nu

Over Kees Alers

Kees Alers (1958) kreeg op 9-jarige leeftijd zijn eerste fluitlessen. Toen hij 13 jaar oud was, werden zijn muzikale kwaliteiten ontdekt door cantororganist Addie de Jong die hem stimuleerde en motiveerde tot het volgen van een vakstudie.

Op 14-jarige leeftijd werkte hij voor het eerst mee aan een televisieopname voor de NCRV. Hij won in deze periode diverse prijzen op muziekconcoursen.

Op het Rotterdams Conservatorium had hij les van de fluitist Raymond Delnoye. Nadat Kees Alers in 1982 cum laude afstudeerde, was hij als fluitist verbonden aan verschillende orkesten.
Tegenwoordig treedt Kees Alers regelmatig in binnen- en buitenland op als solist. Zo heeft hij opgetreden in de Doelen en het Koninklijk Concertgebouw. Verder bestaan zijn werkzaamheden uit het begeleiden van koren. Ook heeft hij meegewerkt aan televisieopnamen in Duitsland, België, Frankrijk en Israël. Kees Alers kreeg landelijke bekendheid als fluitist van het TV programma Nederland Zingt. Met OP WEG NAAR JERUZALEM brengt Kees Alers zijn 33e solo album op de markt.

Over Joost van Belzen

Joost van Belzen werd op 16 augustus 1988 geboren in het Zeeuwse dorp Krabbendijke. Al snel bleek dat Joost een grote liefde had voor het orgel. Op 7-jarige leeftijd ontving hij dan ook zijn eerste orgellessen van Cees van der Hart.

Al op jonge leeftijd werkte hij mee aan concerten. Op 12-jarige leeftijd werd Joost tot kerkorganist benoemd in Kruiningen. Op 15- jarige leeftijd werd Kees van Eersel zijn orgelmeester.

Joost is als organist verbonden aan Jong Mannenkoor Salomo uit Goes, kinderkoor de kleine Lofstem uit Geldermalsen en het Hollands Jongerenkoor.

Daarnaast is Joost dirigent van Mannenkoor Elim uit ’s-Gravenpolder, Chr. Gemengd Eilandenkoor uit Zierikzee, Mannenkoor D.E.V. uit Barendracht, Grace Ladies Choir uit Alblasserdam, Christelijke Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren en diverse projectkoren.