7e Mannenzangavond Voorthuizen met bovenstem

7e Mannenzangavond Voorthuizen met bovenstemOp D.V. vrijdagavond 9 februari 2024 wordt de 7e Mannenzangavond Voorthuizen met bovenstem gehouden. Het thema van deze avond is: “Zo oneindig groot”

Aanvang en toegang 7e Mannenzangavond Voorthuizen

De aanvang van de de Mannenzangavond in Voorthuizen is 19:30 uur en de kerk gaat om 19:00 uur open. De toegang is gratis en er zal een collecte worden gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de onkosten en voor het goede doel Stichting Vrienden voor Domari. Het thema van deze manennzangavond is “Zo oneindig groot”

Tijdens deze avond zal er bovenstem gezongen worden door een bovenstemgroep. Ook is het mogelijk om deze avond mee te zingen met bovenstem. De repetities voor het meezingen met bovenstem beginnen eind januari 2024. Kijk voor meer informatie op: www.mannenzangvoorthuizen.nl/repetitites-2024/

Alle mannen zijn hartelijk welkom om mee te zingen in de Gereformeerde kerk op de Hoofdstraat 142 te Voorthuizen.

Andere belangstellenden kunnen deze avond ook meekijken op het YouTube kanaal van de Gereformeerde kerk te Voorthuizen via: https://www.youtube.com/@gereformeerdekerkvoorthuizen

Over de 7e Mannenzangavond Voorthuizen

Na 6 succesvolle edities en op veler verzoek houdt het comité van de Mannen Zangavond Voorthuizen de zevende zangavond voor mannen en deze keer weer met bovenstem. Naast opwekkingsliederen, liederen uit de evangelische liedbundel en uit de bundel van Johannes de Heer worden er ook psalmen in zowel de oude als nieuwe berijming gezongen.

De Mannenzang Voorthuizen’ is een jaarlijks terugkerend evenement waar circa 500 mannen-stemmen samen zingen. Al ruim 7 jaar volledig genieten, samen zingen tot eer van God. De grote verzameling stemmen die massaal een stevig stemgeluid voortbrengt in combinatie met begeleiding van organist Evert van de Veen op het Hendriksen en Reitsma-orgel is heel inspirerend. De collecte tijdens de avond dient ter dekking van de onkosten en de meeropbrengst naar goede doelen met een christelijke achtergrond.

Medewerkenden 7e Mannenzagavond Voorthuizen

Tijdens de 7e Mannenzangavond Voorthuizen wordt medewerking verleend door Paul Visser die deze avond zal leiden en de verbindende teksten tussen de liederen zal verzorgen. Paul Visser is Nederlands theoloog en hervormd predikant binnen de Protestantse Kerk Nederland. Daarnaast is hij verbonden aan het EO-programma De Kapel.

Naast Paul Visser werken organist Evert van de Veen en dirigent Adriaan Bruinink aan de mannenzangavond mee.