2e Mannenzang in Veen met Jaap Kramer en Joost van Belzen

2e mannenzang in Veen met Jaap Kramer en Joost van BelzenOp D.V. zaterdagavond 16 maart 2024 wordt er een 2e Mannenzang in Veen gehouden met Jaap Kramer en Joost van Belzen.

Na een succesvolle 1e editie presenteren wij u de 2e editie van de Mannenzang avond te Veen. Opnieuw willen we met mannen Gods lof toe zingen. Zien wij u dan ook?

Aanvang en toegang 2e Mannenzang in Veen

De aanvang van de 2e Mannenzang in Veen is 19:30 uur. De deuren van de kerk gaan om 19:00 uur open. De toegang is gratis. Voor de thuisblijvers kan er op afstand meegekeken worden met een livestream op het Youtube kanaal van de Hervormde Gemeente in Veen via: https://www.youtube.com/@hervormdegemeenteveen1531

Alle mannen zijn van harte welkom om deze schitterende psalmzangavond bij te wonen. De mannenzang in Veen streeft er naar om de 2e editie naar een hoger niveau te brengen qua livestream, geluidsopname, promotie etc. Aan de mannenbroeders Jaap en Joost zal het zeker niet liggen.

Deze mannenzang wordt gehouden in de Hervormde Gemeente op de Grotestraat 19 te Veen.

Medewerkenden 2e Mannenzang in Veen

Tijdens de 2e mannenzang in Veen wordt er tijdens de mannenzangavond medewerking verleend door Jaap Kramer en Joost van Belzen die deze avond zullen begeleiden op orgel en vleugel. De leiding tijdens deze avond is in handen van Dominee J. Brouwer.

Impressie Mannenzang

Een impressie van de 1e editie van de Mannenzang in Veen vindt u via de onderstaande YouTube Video. Na zo’n prachtige avond, komt u toch zeker de 2e keer weer of ook? Alle mannen welkom! We hopen op een gezegende avond.

Over Joost van Belzen

Joost van Belzen werd op 16 augustus 1988 geboren in het Zeeuwse dorp Krabbendijke. Al snel bleek dat Joost een grote liefde had voor het orgel. Op 7-jarige leeftijd ontving hij dan ook zijn eerste orgellessen van Cees van der Hart.

Al op jonge leeftijd werkte hij mee aan concerten. Op 12-jarige leeftijd werd Joost tot kerkorganist benoemd in Kruiningen. Op 15- jarige leeftijd werd Kees van Eersel zijn orgelmeester.

Koren

Joost is als organist en pianist verbonden aan diverse koren zoals het Het Hollands Jongerenkoor.

Daarnaast is Joost dirigent van Mannenkoor Elim uit ’s-Gravenpolder, Chr. Gemengd Eilandenkoor uit Zierikzee, Mannenkoor D.E.V. uit Barendracht, Christelijke Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren, Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Rhenen en Het Hollands Mannen Ensemble.

Samenwerkingen

Joost werkt veelvuldig samen met Peter Wildeman. Zij vormen samen het duo “4-handen”. In maart 2008 is hun eerste CD opgenomen. In juli 2009 gaf het duo een concert in de USA. Verder speelt Joost veelvuldig in binnen en buitenland. Hij gaf concerten in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Canada en Amerika. De meest bijzondere ervaringen zijn voor Joost de concerten in de Dom van Keulen en de St. Eustache in Parijs.

Docentschap

Joost is ook werkzaam als muziekdocent op het Gomarus Scholengemeenschap in Zaltbommel. en werkt voor uitgeverij W&B. Joost studeerde aan de Schumann Akademie in Utrecht. Tegenwoordig studeert hij aan het Rotterdams Conservatorium bij Ben van Oosten.