Oudejaars samenzangavond in Zierikzee met Bart Kruithof

Oudejaars samenzangavond in Zierikzee met Bart KruithofOp D.V. zaterdagavond 28 december 2024 wordt een Oudejaars samenzangavond in Zierikzee met bovenstem en organist Bart Kruithof gehouden.

Aanvang en toegang Oudejaars samenzangavond

De aanvang van de Oudejaars samenzangavond is 19:30 uur en de kerk gaat om 19:00 uur open. De toegang is gratis en er wordt een collecte gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting Metadidomi. Een van de doelen waar deze stichting zich erg voor in zit is de Noodhulp in Oekraïne.

Het beloofd weer een prachtige avond te worden waarbij vele schitterendemuzi psalmen worden gezongen met bovenstem. Heerlijk om weer lekker mee te zingen met de bekende en oude psalmen. En de verschillende prachtige bovenstemmen van de bovenstemgroep te horen. Zingt u of jij ook heerlijk mee met de psalmen?

Jong en oud is van harte welkom tijdens deze oudejaars samenzangavond met bovenstem in de Nieuwe kerk op het kerkplein 1 te Zierikzee.

Medewerkenden Oudejaars samenzangavond

Tijdens de Oudejaars samenzangavond wordt medewerking verleend door bovenstemgroep Scherpenisse. De organist Bart Kruithof bespeelt het orgel en de algehele leiding is in handen van dominee M. Karens.

Over Bart Kruithof

Bart Kruithof werd geboren op 7 november 2002 te Dordrecht. Op jonge leeftijd kreeg hij interesse voor het orgel, de koning der instrumenten. Op 9-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste orgellessen van zijn vader. Daarna volgde hij literatuurlessen bij organist Lennard Verkamman te Sliedrecht, gevolgd door samenzangbegeleidingslessen. “Muziek verbindt”, aldus Bart. Psalmen begeleiden op het orgel vindt hij het mooiste om te doen.

Opnamen

In mei 2020 nam Bart zijn eerste orgelcd op in de Bovenkerk van Kampen. Omdat er naar aanleiding van deze uitverkochte cd veel vragen kwamen of hij meer wilde gaan uitgeven is er in de loop van de tijd meer muziek opgenomen en beschikbaar gesteld op YouTube, Familystream en verschillende cd’s.

Bart zijn wens is, dat het orgelspel en het zingen van de Psalmen mag zijn tot eer van Gods Naam.