Het Hollands Jongerenkoor 15 met orkest gaat van start in 2025

Het Hollands Jongerenkoor 15 met orkest gaat van start in 2025In februari 2025 gaat het Hollands Jongerenkoor 15 of anders gezegd HJK 15 met ruim 400 zangers in Nederland weer van start. Het grootste jongerenkoor van Nederland onder leiding van Peter Wildeman. Nieuw is dit jaar ook het Hollands Kinderkoor.

Uniek repertoire HJK 15

Het repertoire van het HJK 15 bestaat uit christelijk en klassieke muziek. Het fantastische repertoire is origineel en uitdagend bovendien brengen we muziek met een Boodschap!

Ga ook deze unieke uitdaging met een uniek repertoire met HJK 15 aan. Er worden zowel bekende geestelijke liederen als psalmbewerking gezongen, maar er zijn jaarlijks ook een aantal liederen die speciaal voor het Hollands Jongerenkoor zijn gearrangeerd. Het Hollands Kinderkoor is nieuw en repeteert voorafgaand aan het Hollands Jongerenkoor.

Over Het Hollands Jongerenkoor 15

Het Hollands Jongerenkoor 15 is een christelijk jongerenkoor op reformatorische grondslag.
We repeteren in een aantal regio’s door heel Nederland, waarna we een grote generale repetitie hebben. We geven concerten in de mooiste kerken door heel Nederland en concertlocaties zoals de Doelen in Rotterdam.

HJK15 heeft ook een unieke naar de mooie stad Parijs.

Musici van het Hollands Jongerenkoor 15

De musici van het Hollands Jongerenkoor 15 heten je ook dit seizoen van harte welkom! Peter Wildeman is de dirigent. Joost van Belzen en Martin Weststrate organist, Wilhelm Groenendijk is trompettist en tijdens het seizoen hebben we verschillende pianisten.

Repetitielocaties Hollands Jongerenkoor 15

Op de volgende locaties hoopt het Hollands Jongerenkoor 15 het volgende seizoen weer te gaan repeteren.

– Alblasserdam onder leiding van Peter Wildeman
– Barneveld onder leiding van Pier de Jong

– Capelle aan de Ijssel onder leiding van Wilhelm Groenendijk

– Gouda onder leiding van Peter Wildeman

– Genemuiden onder leiding van Gerrald Bronkhorst
– Geldermalsen onder leiding van Martien van der Zwan en Joost van Belzen
– Gorinchem onder leiding van Wilhelm Groenendijk en Peter Wildeman
– Middelharnis onder leiding van Peter Wildeman
– Nunspeet onder leiding van Gerrald Bronkhorst
– Goes onder leiding van Peter Wildeman

– Veenendaal onder leiding van Wilhelm Groenendijk

– Lisse

Voor het Hollands kinderkoor kan er gerepeteerd worden op 7 locaties in Alblasserdam, Barneveld, Capelle aan de IJssel, Geldermalsen, Gorinchem, Middelharnis en Veenendaal.

Kosten en opzet Hollands Jongerenkoor 15

De opzet van het Hollands Jongerenkoor 15 is als het volgt: per er regio worden 3 repetities gepland (je mag ook op meerdere plaatsen extra studeren). Je krijgt één generale repetities met vaste dirigenten. Er volgen vervolgens 6 concerten in bekenden kerken en in de Doelen van Rotterdam.

We geven een aantal unieke concerten voor goede doelen. Iedereen in de leeftijd van 14 tot en met 49 jaar is welkom. Daarnaast houden we ook een BBQ met het hele koor.

Je ontvangt een professionele muziekbundel en oefenbestanden. Aanmelden kan via de website www.hollandsjongerenkoor.nl onder het kopje ‘lid worden’. De Contributie bedraagt: €79,- per lid.

Kosten en opzet van het Hollands Kinderkoor

De opzet van het Hollands Kinderkoor is als het volgt, er worden 3 repetities in de regio gepland (je mag ook op meerdere plaatsen extra studeren). Je krijgt één generale repetities met vaste dirigenten. Er volgen vervolgens 3 concerten.

We geven een aantal unieke concerten voor goede doelen. Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar is welkom.

Je ontvangt een professionele muziekbundel en oefenbestanden. Aanmelden kan via de website www.hollandsjongerenkoor.nl onder het kopje ‘lid worden’. De Contributie bedraagt: € 25,- per lid.