Nieuw project 2024 van Jongerenkoor Loïs met het thema Gods Creation

Nieuw project 2024 van Jongerenkoor Loïs met het thema Gods CreationIn het voorjaar van 2024 organiseert het jongerenkoor Loïs een nieuw project met het thema Gods Creation.

Over het thema Gods Creation

Gods Creation’, een prachtig thema met net zo prachtige muziek over de Creation of God, maar ook over de Recreation of God.

Kortom, over het werk van de schepping, de natuur waarin we Gods heerlijkheid mogen zien. Maar ook liederen over het werk in de genade in een mensenhart, de herschepping. Het koor staat o.l.v. Peter Wildeman, en de bekende musici waarmee hij samenwerkt. Maar ook als je een instrument speelt mag je meedoen. Voorwaarde is wel dat je even een geluidsbestand mailt aan info@peterwildeman.nl, zodat hij het niveau kan beoordelen voor de muziek.

Over Jongerenkoor Loïs

Jongerenkoor Loïs is een heel gemotiveerd, christelijk jongerenkoor dat staat onder leiding van Peter Wildeman.

Het koor werkt jaarlijks mee aan twee fantastische Oratoria of Cantaten.

Het mooie van jongerenkoor Loïs is dat de leden erg gemotiveerd zijn en dat de muzikale omlijsting van grote klasse is.

We studeren in 3 regio’s, te weten Gouda, Hardinxveld- Giessendam en Middelharnis. De repetitor is Peter Wildeman. Als vaste begeleider hebben we musicus Joost van Belzen. Onze vaste solist is Tenira Sturm.
Zin om met ons mee te zingen? Je bent van harte welkom!

Concerten projectkoor

Tijdens het project met het thema Gods Creation worden drie concerten gehouden op zaterdag 23 maart 2024 in de Grote kerk te Dordrecht, op zaterdag 20 april 2024 in de regio Gouda en op 18 mei 2024 in de Grote kerk te Middelharnis. Allemaal schitterende concertlocaties. Tijdens deze concerten zal het concert in het teken staan van de nieuwe actie van de Jeugdbond van Gereformeerde Gemeenten namelijk BBB of anders gezegd Bijbel Binnen Bereik.

Repetities thema Gods Creation

Tijdens het project in 2024 van Jongerenkoor Loïs met thema Gods Creation wordt er gerepeteerd in Gouda, Hardinxveld-Giessendam en Middelharnis.

In Gouda hebben we de volgende repetitieavonden: woensdag 24 januari 2024, 7 februari 2024 en 6 maart 2024. In Hardinxveld-Giessendam wordt er gerepeteerd op donderdag 1 februari 2024, 29 februari 2024 en maandag 4 maart 2024.

Aanmelden project thema Gods Creation

Heb je ook zin om mee te zingen als zanger of zangeres? Of wil je meespelen met je instrument? Meldt je dan gauw aan voor de schitterende project via: www.peterwildeman.nl.