Mazzeltov-concert in Goes voor Christenen voor Israël

Mazzeltov-concert in Goes voor Christenen voor IsraelWe trekken het land door met een muzikale verjaardagstour voor Israël! Op zaterdag D.V. 24 juni 2023 gaan we genieten van muziek die alles met Israël te maken heeft in de Grote Kerk in Goes.

Aanvang en toegang Mazzeltov-concert in Goes

De aanvang van het Mazzeltov-concert in Goes is 19:30 uur. De toegangsprijs is € 5,00 per persoon. Dit is inclusief één consumptie. U kunt reserveren via: www.christenenvoorisrael.nl/activiteiten/mazzeltov-concert-in-goes

Naast koorzang zal er ook volop ruimte zijn voor samenzang.

Jong en oud is van harte welkom om dit Mazzeltov-concert bij te wonen in de Grote kerk op de Singelstraat 21 te Goes.

Medewerkenden Mazzeltov-concert in Goes

Tijdens het Mazzeltov-concert in Goes wordt de muzikale omlijsting van deze avond verzorgd door het Hallelujakoor. Het Hallelujakoor is een groot projectkoor dat inmiddels al meerdere concerten heeft gegeven. Het staat onder leiding van dirigent Martin Zonnenberg. De koor- en samenzang wordt begeleid door Joost van Belzen op de vleugel en Peter Wildeman op het orgel. De korte overdenking tijdens deze avond wordt verzorgd door dominee Kees van Velzen.

Mazzeltov-concert 75 jaar Israël

Deze feestelijke avond staat in het teken van 75 jaar Israël. Tijdens de avond wordt het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël verteld vanuit het oogpunt van vijf hoofdrolspelers. Laat u meeslepen door het wonder van de geboorte van Israël! Met de Mazzeltov Tour willen we Israël feliciteren en bemoedigen.

Mazzeltov is Hebreeuws voor ‘gefeliciteerd’ en dat willen we namens zoveel mogelijk christenen in Nederland tegen Israël zeggen.

Over Joost van Belzen

Joost van Belzen werd op 16 augustus 1988 geboren in het Zeeuwse dorp Krabbendijke. Al snel bleek dat Joost een grote liefde had voor het orgel. Op 7-jarige leeftijd ontving hij dan ook zijn eerste orgellessen van Cees van der Hart.

Al op jonge leeftijd werkte hij mee aan concerten. Op 12-jarige leeftijd werd Joost tot kerkorganist benoemd in Kruiningen. Op 15- jarige leeftijd werd Kees van Eersel zijn orgelmeester.

Koren


Joost is als organist en pianist verbonden aan diverse koren zoals het Het Hollands Jongerenkoor.

Daarnaast is Joost dirigent van Mannenkoor Elim uit ’s-Gravenpolder, Chr. Gemengd Eilandenkoor uit Zierikzee, Mannenkoor D.E.V. uit Barendracht,  Christelijke Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren, Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Rhenen en Het Hollands Mannen Ensemble.