Mazzeltov-concert in Dordrecht voor Christenen voor Israël

Mazzeltov-concert in Dordrecht voor Christenen voor IsraëlWe trekken het land door met een grote verjaardagstour voor 75 jaar Israël: de Mazzeltov-concert Tour! Op D.V. donderdag 8 juni 2023 zijn we in de Grote Kerk van Dordrecht.

Aanvang en toegang Mazzeltov-concert in Dordrecht

De aanvang van het Mazzeltov-concert in Dordrecht is 19:30 uur. De toegangsprijs is € 5,00 per persoon. Dit is inclusief één consumptie. U kunt reserveren via: www.christenenvoorisrael.nl/activiteiten/mazzeltov-concert-in-dordrecht.

Naast koorzang zal er ook volop ruimte zijn voor samenzang.

Jong en oud is van harte welkom om dit Mazzeltov-concert bij te wonen in de Grote kerk op de Lange Geldersekade 2 te Dordrecht.

Medewerkenden Mazzeltov-concert te Dordrecht

Tijdens het Mazzeltov-concert in de Grote kerk te Dordrecht wordt medewerking verleend door het Hollands Christelijk Mannenkoor uit Berkel en Rodenrijs, Christelijk Mannenkoor Prins Alexander uit Rotterdam en Het Randstedelijk Mannenkoor uit Spijkenisse. De koren staan onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven. Daarnaast wordt er medewerking verleend door organist Peter Wildeman en pianist Joost van Belzen. De korte overdenking tijdens deze avond wordt verzorgd door dominee Willem J.J. Glashouwer.

Mazzeltov-concert 75 jaar Israël

Deze feestelijke avond staat in het teken van 75 jaar Israël. Tijdens de avond wordt het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël verteld vanuit het oogpunt van vijf hoofdrolspelers. Laat u meeslepen door het wonder van de geboorte van Israël! Met de Mazzeltov Tour willen we Israël feliciteren en bemoedigen.

Mazzeltov is Hebreeuws voor ‘gefeliciteerd’ en dat willen we namens zoveel mogelijk christenen in Nederland tegen Israël zeggen.

Over Arjan Breukhoven

Arjan Breukhoven werd op 18 mei 1962 geboren. Aanvankelijk studeerde hij orgel bij Jan Brandwijk en later orgel en kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar o.a. Wim van Beek en Bert Matter zijn leraren waren. Aan het conservatorium studeerde Arjan Breukhoven piano bij Albert Brussee. Tevens studeerde hij zang, improvisatie en koordirectie. In deze conservatorium-tijd kreeg hij ook les van de beroemde Franse organist en pedagoog Gaston Litaize. Tevens studeerde hij koor- en orkestdirectie aan de prof. Kurt Thomasstichting.