Martin Mans, Pascal van de Velde en Hugo van der Meij in Ede

Martin Mans, Pascal van de Velde en Hugo van der Meij in EdeOp D.V. dinsdagavond 13 augustus 2024 zijn de musici Martin Mans, Pascal van de Velde en Hugo van der Meij bij Johannus orgelbouw in Ede.

Aanvang en toegang concert met Martin Mans, Pascal van de Velde en Hugo van der Meij

De aanvang van concerten in de zomer met Martin Mans, Pascal van de Velde en Hugo van der Meij op 13 augustus 2024 is om 20:00 uur. De Feike Asma concertzaal gaat om 19:00 uur open. De toegangsprijs is € 10,00 per persoon inclusief een consumptie. Kinderen betalen € 5,00 per kind. U kunt toegangskaarten aan de zaal kopen. Het reserveren van toegangskaarten is niet mogelijk.

Naast losse tickets introduceren wij dit jaar de ‘Concert Stempelkaart’. Hiermee kunt u van alle vier de zomeravondconcerten genieten en ontvangt u één concert helemaal gratis! De stempelkaart is alleen nog te verkrijgen voorafgaand aan het eerste concert op 23 juli 2024.

Jong en oud is van harte welkom bij dit concert in de Zomer met Martin Mans, Pascal van de Velde en Hugo van der Meij in De Feike Asma concertzaal op de Keplerlaan 2 te Ede.

Medewerkenden concerten in de zomer bij Johannus orgelbouw

Tijdens het laatste Johannus Orgelbouw concert in de zomer van 2024 wordt er medewerking verleend door Martin Mans, Pascal van de Velde en Hugo van der Meij. Hierbij zal ook het schitterende orgel bespeelt worden in de Feike Asma zaal.

Over Hugo van der Meij

Hugo van der Meij werd geboren op 30 maart 1992 te Katwijk.

Al op zeer jonge leeftijd was hij achter de piano te vinden, en dat resulteerde in pianoles op 8-jarige leeftijd, van Peter Bontje. Na een aantal jaren pianoles te hebben genoten, stond dit tijdens de middelbare-school-periode op een laag pitje. Toen hij 16 jaar oud was ging hij op orgelles bij Sjaak van Duijn, eveneens in Katwijk. Hij was 20 jaar oud, toen hij de cursus Koordirectie aan het UCK te Utrecht ging volgen.

Dirigent

Momenteel is Hugo dirigent van 3 mannenkoren, een gemengd koor en een kinderkoor. Ook speelt hij door het hele land als koorbegeleider op zowel orgel als piano en geeft hij steeds meer solo-orgelconcerten. Concertreizen brachten Hugo in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Luxemburg. Ook verleende hij medewerking aan meer dan 30 cd-opnames. Hugo is kerkorganist in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Katwijk, en speelt regelmatig diensten in andere kerken.