Het Veluws kerstkoor 2024 start repetities in Putten

Het Veluws kerstkoor 2024 start repetities in PuttenIn september 2024 gaat het Veluws kerstkoor 2024 weer van start in de Hersteld Hervormde Gemeente te Putten.

Over Het Veluws Kerstkoor 2024

Het is een alle-leeftijden gemengd koor waarbij iedereen vanaf 14 jaar welkom is. We studeren 4 repetities op maandagavond in de Hersteld Hervormde kerk van Putten.

In december geven we 2 mooie kerstconcerten op de Veluwe, waarvan 1 op D.V. donderdagavond 12 december 2024 in onze prachtige Hersteld Hervormde Gemeente van Putten en één op D.V. woensdagavond 18 december 2024 in de Hersteld Hervormde Gemeente van Lunteren.

Over de repetities van het Veluws kerstkoor 2024

De 4 repetities met het Veluws kerstkoor 2024 in de Hersteld Hervormde van Putten worden gehouden van 19.30 tot 21.30 uur.

De repetities zijn op allemaal maandagavonden 7-10-2024, 4-11-2024, 18-11-2024 en 2-12-2024. Twee van deze repetities worden geleid door de dirigent Leo van Lagen. De overige repetities door Joost van Belzen. Zij zullen tijdens de concerten ook het orgel bespelen.

Kosten en opgave van het Veluws kerstkoor 2024

We zingen deze concerten voor goede doelen. De leeftijd is vanaf 14 jaar. De kosten zijn € 45,=. Hiervoor ontvang je 4 repetities, 2 concerten, muziekmap en oefenbestanden om thuis verder mee te kunnen oefenen. We studeren de schitterende kerstmuziek in. Ook zin om te zingen in dit unieke projectkoor?

Je bent van harte welkom op het Veluws kerstkoor 2024. Geef je nu op via www.peterwildeman.nl

Tot ziens op ons Veluws Kerstkoor 2024! Heb je nog vragen? Mail dan naar: teavandentop@solcon.nl

Over Joost van Belzen

Joost van Belzen werd op 16 augustus 1988 geboren in het Zeeuwse dorp Krabbendijke. Al snel bleek dat Joost een grote liefde had voor het orgel. Op 7-jarige leeftijd ontving hij dan ook zijn eerste orgellessen van Cees van der Hart.

Al op jonge leeftijd werkte hij mee aan concerten. Op 12-jarige leeftijd werd Joost tot kerkorganist benoemd in Kruiningen. Op 15- jarige leeftijd werd Kees van Eersel zijn orgelmeester.

Koren

Joost is als organist en pianist verbonden aan diverse koren zoals het Het Hollands Jongerenkoor.

Daarnaast is Joost dirigent van Mannenkoor Elim uit ’s-Gravenpolder, Chr. Gemengd Eilandenkoor uit Zierikzee, Mannenkoor D.E.V. uit Barendracht, Christelijke Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren, Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Rhenen en Het Hollands Mannen Ensemble.

Samenwerkingen

Joost werkt veelvuldig samen met Peter Wildeman. Zij vormen samen het duo “4-handen”. In maart 2008 is hun eerste CD opgenomen. In juli 2009 gaf het duo een concert in de USA. Verder speelt Joost veelvuldig in binnen en buitenland. Hij gaf concerten in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Canada en Amerika. De meest bijzondere ervaringen zijn voor Joost de concerten in de Dom van Keulen en de St. Eustache in Parijs.

Docentschap

Joost is ook werkzaam als muziekdocent op het Gomarus Scholengemeenschap in Zaltbommel. en werkt voor uitgeverij W&B. Joost studeerde aan de Schumann Akademie in Utrecht. Tegenwoordig studeert hij aan het Rotterdams Conservatorium bij Ben van Oosten.