Het Veluws Mannenkoor project 2 gaat van start

Het Veluws Mannenkoor project 2 gaat van startBinnenkort vanaf november 2024 gaat het Veluws Mannenkoor met project 2 van start.

Over het Veluws Mannenkoor

Na een mooie start bij het 1e project van het Veluws Mannenkoor 1 hebben we besloten verder te gaan met het Veluws Mannenkoor 2.

Het projectmannenkoor zingt psalmen onder leiding van Martien van de Zwan en repeteert in de prachtige kerk van de Hersteld Hervormde gemeente van Elspeet.
Peter Wildeman is vaste organist bij de concerten.

Vanaf begin november t/m eind januari oefenen we 5 avonden. Alle mannen worden hartelijk welkom geheten. Je krijgt een muziekmap en oefenbestanden, en tijdens ons eerste concert hebben we vooraf nog een generale repetitie in de kerk. Daarna geven we enkele grote concerten
en maken een opname voor familystream. Zin om voor dit project op te geven?

Dirigent Martien van der Zwan en organist Peter Wildeman hebben weer een prachtige psalmenbundel samengesteld.

Repetitiedata en locatie van het Veluws Mannenkoor project 2

De repetities van het Veluws Mannenkoor project 2 worden gehouden in de Hersteld Hervormde kerk te Elspeet. De repetitiedata zijn: 17 oktober 2024, 14 november 2024, 28 november 2024, 9 januari 2025 en 23 januari 2025. Tijdens de avonden zal er van 19.45 uur tot 21.45 uur worden gerepeteerd.

Concerten van het Veluws Mannenkoor project 2

De concerten van het Veluws Mannenkoor project 2 vinden plaats in oude kerken, maar ook in onze thuiskerk, de Hersteld Hervormde Gemeente van Elspeet. We verwachten 3 grote concerten te geven, verspreid van Januari 2025 tot en met juni 2025. Ook zullen we een professionele
opname maken voor Familystream. De data van de concerten zijn 1 februari 2025, 31 mei 2025 en 5 juli 2025.

Aanmelden en kosten Veluws Mannenkoor Project 2

De kosten voor dit unieke project van het Veluws Mannenkoor project 2 zijn slechts € 79,-.

Hiervoor ontvang je 5 repetities, 3 concerten, en een muziekmap. We willen het project afsluiten met een heerlijke BBQ.

Alles bij elkaar dus een unieke aanrader om mee te doen, voor alle mannen die van zingen in koorverband houden en geen permanente verplichting wensen, maar wel enkele schitterende concerten mee willen maken.

Meldt u nu daarom snel aan voor dit prachtige project met het Veluws Mannenkoor project 2 via: https://peterwildeman.nl/projecten/het-veluws-mannenkoor-2-2024-2025/