De Essenburcht in Kootwijkerbroek unieke natuurbeelden met samenzang

De Essenburcht in Kootwijkerbroek unieke natuurbeelden met samenzangOp D.V. zaterdagmiddag 6 augustus 2024 worden er unieke natuurbeelden met samenzang gecombineerd in De Essenburcht in Kootwijkerbroek

Aanvang en toegang De Essenburcht in Kootwijkerbroek

De aanvang van de Unieke natuurbeelden met Samenzang in de Essenburght in Kootwijkerbroek is om 19:30 uur. De zaal is vanaf 19:00 uur open. Het betreft een unieke dia-presentatie over het wild en het leven op de Veluwe door Rien Mouw. De samenzang en de orgelimprovisaties die ook als achtergrond geluid te horen zullen zijn worden verzorgt door de organist Arthur de Jong.

De opbrengst van deze middag is bestemd voor de stichting Denbi. U kunt toegangskaarten in de voorverkoop bestellen via: https://www.koopjekaartje.nl/events?id=287. Bestel snel, er is slechts plaats voor ruim 350 personen en vol=vol.

Jong en oud is van harte welkom bij deze presentatie van unieke natuurbeelden met samenzang en instrumentale orgelimprovisaties in De Essenburcht op Schoonbeekhof 1 te Kootwijkerbroek.

Medewerkenden Unieke natuurbeelden met samenzang

Tijdens de unieke natuurbeelden met samenzang wordt medewerking verleend door organist Arthur de Jong op het orgel en Rien Mouw als presentator.

Over Arthur de Jong

Arthur werd geboren op 25 maart 2006 te Capelle aan den IJssel. Zijn huidige woonplaats is Krimpen aan den IJssel. Hij had al vroeg interesse in het orgel en vooral voor grote kerkorgels. Vanaf zijn vierde jaar interesseerde hem dat enorm en vanaf zijn negende begon hij zelf te spelen. Van zijn vader, die zelf organist was, leerde hij de eerste akkoorden.

Vanaf zijn elfde begon hij zelf te improviseren en ontwikkelde zo zijn eigen stijl. Noten lezen kan hij niet. Klavarscribo kan hij wel, maar omdat hij improviseert heeft hij daar niet veel aan. Orgelles is voor hem ook geen optie. “Ik wil mijn eigen stijl blijven behouden en het orgelspelen als een hobby zien”

Cd opnamen en opname Familystream

Op 18 november 2020 waren de eerste opnames van Arthur voor Familystream. Hij bracht er ook een cd van uit via Interclassic Music en hoopt er nog meer uit te gaan brengen.