Sander van Marion en Arjan Breukhoven in de Grote kerk in Brielle

Sander van Marion en Arjan Breukhoven in de Grote kerk in BrielleHet zal zeker een belevenis worden op D.V. zaterdag 17 juni 2023 als organisten Sander van Marion en Arjan Breukhoven een vierhandig concert zullen geven in de Grote of Catharijnekerk in Brielle. Het thema van dit concert is “kleurrijk”. Beide organisten hebben hun grote bekendheid verkregen door zeer kleurrijke programma’s die zich onderscheiden van veel andere orgelconcertprogramma’s.

Aanvang en toegang concert met Sander Marion

Tijdens het orgelconcert met Sander Marion zullen beide musici meerdere keren solistisch te horen zijn, maar zeer zeker zullen ze tijdens het concert samen op de orgelbank plaatsnemen om vierhandige werken te spelen op het prachtige Kam-orgel van de Brielse Grote Kerk. Dit spectaculaire spel zal zeker niet ontbreken en zal te zien zijn op een groot beeldscherm.

Over Sander van Marion

Sander van Marion ’s muzikale reis begon ruim 60 jaar geleden op Scheveningen. Als organist verwierf hij zich nationaal als ook internationaal faam vanwege zijn unieke orgelspel en improvisatie talent. Hij ontving dan ook terecht diverse prestigieuze onderscheidingen gedurende zijn lange carrière.

Over Arjan Breukhoven

Voor de Rotterdamse musicus Arjan Breukhoven geldt eigenlijk hetzelfde. In zijn 40-jarige carrière reist ook hij jaarlijks naar vele landen in de wereld voor concerten. Zo zal hij deze zomer een 11-tal concerten geven in Australië, maar ook Duitsland en Oostenrijk staan dit jaar op zijn concertprogramma. Arjan kreeg ook meerdere onderscheidingen in binnen- en buitenland. In 2020 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is dirigent van een viertal mannenkoren zoals Het Randstedelijk Mannenkoor in Spijkenisse en het Australian Christian Men’s Choir in het Australische Perth.

Aanvang en toegang concert met Sander Marion

Het concert met Sander Marion en Arjan Breukhoven op zaterdag 17 juni 2023 zal om 20.00 uur beginnen. De toegangsprijs is € 10,00 per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar op de avond van het concert aan de kerk, maar zijn ook nu al te reserveren via https://www.arjanbreukhoven.nl/agenda

U bent van harte welkom tijdens het concert met Sander Marion in de Grote of Catharijnekerk op de Catharijnehof 1 te Brielle.