Nieuw in Nederland: Het Groot Hallelujakoor

Nieuw in Nederland Het Groot HallelujakoorVanaf oktober 2020 start er een nieuw landelijk gemengd koor op het Hallelujakoor!

Over het Hallelujakoor

Het Groot Hallelujakoor o.l.v. de bekende dirigent Martin Zonnenberg. Het koor is de opvolger van het Groot Reformatiekoor (dat was opgericht in verband met 500 jaar Reformatie met 500 zangers.).

Het Hallelujakoor gaat op dezelfde voet verder. De liederen zijn speciaal bewerkt door verschillende dirigenten. Het repertoire is veelzijdig en hartverwarmend. We zingen mooie
liederen door de eeuwen heen zoals; Psalm 42, Er is een God die hoort, Amazing Grace, Ik zal er zijn, Lichtstad met uw paarlen poorten, en vele andere mooie liederen.

Het koor wordt muzikaal ondersteund door beroepsmusici, en we zingen in de mooiste kerken van Nederland, van Noord tot Zuid, van West tot Oost. En indien gewenst: in 2021 vertrekken we met het koor naar Israël, waar we hopen te zingen en ons hart nog warmer wordt! Zingt u, zing jij mee? Doe mee met vrienden, vriendinnen, partners, kinderen! We willen graag een christelijk familiekoor zijn!

Samen zingen voor de naaste dichtbij en ver weg. Ook willen we zingen, zodat onze harten brandende worden om Hem groot te maken!

Aanmelden Hallelujakoor

Vanaf heden kunt u/kun je je opgeven via deze site: www.hallelujakoor.nl De contributie is voor een compleet jaar 2020-2021, en bedraagt € 79,=.

Hier ontvangt u een muziekmap voor, oefenbestanden, De werkwijze van het koor is als volgt: we studeren in 10 verschillende regio’s. De regio’s zijn: Amersfoort, Biezelinge, Drachten , Gouda, Hardenberg, Krimpen aan den IJssel, Middelharnis, Nunspeet, Sliedrecht en Veenendaal. In deze regio’s wordt er in oktober en november 3 keer gestudeerd, de generale repetitie is daarna in Amersfoort (4e keer).

Daarna volgen er 5 fantastische concerten in de Doelen van Rotterdam (28 december), en
in het voorjaar van 2021: Grote kerk Bergen op Zoom, Oude Kerk te Bergen op Zoom, Oude
kerk van Veenendaal, Grote kerk van Dordrecht en Martinikerk van Bolsward.

Amersfoort: o.l.v. Martin Zonnenberg
Biezelinge: o.l.v. Evert van der Kamp
Drachten: o.l.v. Ronald IJmker
Gouda: o.l.v. Martien v.d. Zwan
Hardenberg: o.l.v. Freddy Veldkamp
Krimpen a/d Ijssel: o.l.v. Wilhelm Groenendijk
Middelharnis: o.l.v. Berdien Dekker
Nunspeet: o.l.v. Gerrald Bronkhorst
Sliedrecht: o.l.v. Martin Zonnenberg
Veenendaal: o.l.v. Rik Gerritsen
Tot ziens op ons nieuwe, landelijke gemengde koor!