Koorconcert Salemkerk te Lisse voor de JBGG

Koorconcert Salemkerk te Lisse voor de JBGGOp D.V. zaterdagavond 20 april 2024 wordt er een koorconcert Salemkerk te Lisse gehouden voor de JBGG.

Aanvang en toegang koorconcert Salemkerk te Lisse

De aanvang van het concert in de Salemkerk te Lisse is 19:30 uur. De toegang is gratis en er zal een collecte worden gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de JBGG (Jeugdbond Gereformeerde Gemeente) voor de actie Bijbel binnen bereik en de onkosten. Het beloofde opnieuw een prachtig koorconcert te worden met een afwisselend programma. Waarbij diverse liederen, psalmen etc. ten gehore zullen worden gebracht.

Jong en oud is van harte welkom tijdens het koorconcert in de Salemkerk op de Tulpenstraat 35 te Lisse.

Medewerkenden koorconcert Salemkerk te Lisse

Tijdens het koorconcert Salemkerk te Lisse wordt er medewerking verleend door Jongerenkoor Loïs onder leiding van Peter Wildeman en Mannenkoor David onder leiding van Arjan Wolfswinkel. De organist is André Hobo en de pianist Peter Wildeman. De soliste is Tenira Sturm.

Over Mannenkoor David

Het mannenkoor David werd opgericht in 1994. Onze eerste dirigent bij de oprichting was Peter Wildeman en later volgden Leo van Lagen, Frans Cornet en Hugo van der Meij.

We zingen prachtige liederen die voor mannenkoren geschreven zijn en Psalmen, Psalmbewerkingen en een grote variëteit van geestelijke en vaderlandsgezinde liederen.

Repetities

Tijdens de repetities is er een ontspannen sfeer, staan samenzijn en gezelligheid hoog in het vaandel want de onderlinge contacten zijn belangrijk, maar uiteraard wordt er gestreefd naar muzikale kwaliteit en naar het hoogste doel waarbij Gods eer altijd centraal dient te staan.

Concerten en albums

We geven concerten in kerken in Lisse en omgeving. Wij hebben onder andere opgetreden in het Concertgebouw te Amsterdam, de Doelen in Rotterdam en de Oude Kerk te Delft. In de Lutherse kerk in Den Haag hebben wij een CD opgenomen. Door de jaren heen zijn er diverse cd’s opgenomen.