HHK in Putten een concert voor jeugdwerkactie JBGG

HHK in Putten een concert voor jeugdwerkactie JBGGOp D.V. zaterdagavond 2 maart 2024 wordt er in de HHK in Putten een concert voor de jeugdwerkactie van de JBGG gehouden.

Aanvang en toegang concert HHK in Putten

De aanvang van het concert in de HHK in Putten is 19:30 uur. De toegang is gratis en er zal een collecte worden gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de JBGG de jeugdwerkactie Bijbel binnen bereik en de onkosten.

Jong en oud is van harte welkom tijdens dit concert voor de jeugdwerkactie van de JBGG in de Hersteld Hervormde kerk op de Henslare 2 te Putten.

Medewerkenden concert HHK in Putten

Tijdens het concert in de HHK in Putten wordt medewerking verleend door het Hollands Jongerenkoor onder leiding van Peter Wildeman en het Gelders Mannenensemble onder leiding van Arie Kortleven. Mark Brandwijk bespeelt de piano en Joost van Belzen het orgel. Wilhelm Groenendijk bespeelt de trompet.

Over Arie Kortleven

Arie Kortleven is geboren in 1965 en kreeg zijn eerste orgelles op 8-jarige leeftijd. Na enkele jaren kreeg hij orgelles van Cees het Jonk en Peter Eilander. Hij studeerde in 1989 af aan het conservatorium in Zwolle bij Nico Waasdorp. Zijn vervolgstudie Algemene Muzikale Vorming mocht hij in 1991 afronden. In 1989 werd Arie dirigent van het jong gemengd koor Laudate Deum.

Dirigent

Tevens is Arie dirigent van het Christelijk Mannenkoor Jeduthun uit Amersfoort, het gemengd koor Met hart en stem uit Veenendaal en het Gelders Mannen Ensemble. Verder heeft hij in het verleden diverse andere koren voor kortere of langere tijd gedirigeerd.

Lespraktijk

Behalve de concerten welke bovengenoemde koren geven, verleent hij ook regelmatig medewerking aan concerten van andere koren. Hij heeft een eigen lespraktijk waar hij orgel en pianoles geeft. Verder is hij muziekdocent aan de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap. Tijdens de eredienst op zondag begeleidt hij de samenzang in de Eben – Haezerkerk te Apeldoorn op het orgel.