Cd Vertrouw op Hem met meisjessopraan Caroline Doorn

Cd Vertrouw op Hem met meisjessopraan Caroline DoornDe meisjessopraan Caroline Doorn heeft een nieuwe cd opgenomen. De titel van deze cd is: Vertrouw op Hem.

Medewerkenden nieuwe cd Caroline Doorn

Aan de nieuwe cd van Caroline Doorn “Vertrouw op Hem” wordt medewerking verleend door een speciaal meisjeskoor onder leiding van Peter Wildeman. Arco Doorn bespeelt het orgel en Joost van Belzen bespeelt de piano. Peter Wildeman bespeelt ook de synthesizer.

Opnieuw een prachtige opname vanuit de Grote kerk in Tholen.

Tracklist nieuwe cd Caroline Doorn

Op de nieuwe cd Vertrouw op Hem met Caroline Doorn zijn de volgende nummers opgenomen.

1. Hoort gij die stemme P. Wildeman
2. Vaste Rots van mijn behoud A. Toplady
3. Ik wil mij gaan vertroosten C. het Jonk
4. Psalm 43 P. Wildeman
5. Heer U bent mijn leven – orgelsolo A. Doorn
6. Toekomst vol van hoop H. Maat
7. Er is een Verlosser P. Wildeman
8. Psalm 146 Trad.
9. Hoe groot zijt Gij P. Wildeman
10. Ga niet alleen door ’t leven trad.
11. Een weg naar U H. Maat
12. Gelukkig is het land – orgelsolo M. Mans
13. Psalm 38 trad.
14. De wind en de regen trad.
15. Er is een God die hoort trad.
16. Groot is Uw trouw, o Heer P. Wildeman
17. Psalm 86:6 – orgelsolo A. Doorn

De prijs van deze cd is €15,00 per stuk.

Bestel deze cd nu

Over Joost van Belzen

Joost van Belzen werd op 16 augustus 1988 geboren in het Zeeuwse dorp Krabbendijke. Al snel bleek dat Joost een grote liefde had voor het orgel. Op 7-jarige leeftijd ontving hij dan ook zijn eerste orgellessen van Cees van der Hart.

Al op jonge leeftijd werkte hij mee aan concerten. Op 12-jarige leeftijd werd Joost tot kerkorganist benoemd in Kruiningen. Op 15- jarige leeftijd werd Kees van Eersel zijn orgelmeester.

Koren

Joost is als organist en pianist verbonden aan diverse koren zoals het Het Hollands Jongerenkoor.

Daarnaast is Joost dirigent van Mannenkoor Elim uit ’s-Gravenpolder, Chr. Gemengd Eilandenkoor uit Zierikzee, Mannenkoor D.E.V. uit Barendracht, Christelijke Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren, Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Rhenen en Het Hollands Mannen Ensemble.

Samenwerkingen

Joost werkt veelvuldig samen met Peter Wildeman. Zij vormen samen het duo “4-handen”. In maart 2008 is hun eerste CD opgenomen. In juli 2009 gaf het duo een concert in de USA. Verder speelt Joost veelvuldig in binnen en buitenland. Hij gaf concerten in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Canada en Amerika. De meest bijzondere ervaringen zijn voor Joost de concerten in de Dom van Keulen en de St. Eustache in Parijs.

Docentschap

Joost is ook werkzaam als muziekdocent op het Gomarus Scholengemeenschap in Zaltbommel. en werkt voor uitgeverij W&B. Joost studeerde aan de Schumann Akademie in Utrecht. Tegenwoordig studeert hij aan het Rotterdams Conservatorium bij Ben van Oosten.